Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετική εξέλιξη η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ εκτιμά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Θετική εξέλιξη η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ εκτιμά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
"Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική παράταξη είναι ο πρώτος πολιτικός φορέας που έφερε στην Ελληνική πολιτική ζωή την κουλτούρα της Συνεργασίας" αναφέρει ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και προσθέτει ...
"Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποτελεί μια θετική και αισιόδοξη εξέλιξη για το χώρο της κεντροαριστεράς που ξεκίνησε στις Ευρωεκλογές με το Ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγους μήνες είχα προτείνει τη δημιουργία μιας προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης από μηδενική βάση, ανταποκρινόμενος στο πραγματικό αίτημα των ανθρώπων της παράταξης αυτής, και κυρίως της νέας γενιάς. Το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη ήταν ο πρώτος πολιτικός φορέας που έφερε στην ελληνική πολιτική ζωή την κουλτούρα της συνεργασίας, χάριν στόχων που υπερβαίνουν τα στενά μικροκομματικά συμφέροντα και τα ασφυκτικά κομματικά πλαίσια. Το κάναμε πράξη το 2012, καταφέρνοντας να δώσουμε διέξοδο στη χώρα, καλώντας και το ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει ενώ παράλληλα θέσαμε προοδευτικό πρόσημο διακυβέρνησης. Επιδιώξαμε, καλόπιστα να υλοποιήσουμε ξανά μια προοδευτική συνεργασία με την παραιτηθείσα κυβέρνηση τον περασμένο Ιανουάριο. Για δικούς του λόγους, ο κ. Τσίπρας επέλεξε τότε να συνεργαστεί με τη λαϊκιστική, υπερσυντηρητική και ξενοφοβική δεξιά του κ. Καμμένου. Όταν κατάλαβε πως έμεινε μόνος, ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα και ζήτησε στήριξη στη Βουλή, η Δημοκρατική Παράταξη του την έδωσε. 
Τώρα πια ξέρουμε όλοι ότι κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Ότι για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, είναι απαραίτητη μια ειλικρινής και έντιμη συμπόρευση των δυνάμεων του δημοκρατικού, φιλοευρωπαϊκού τόξου. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί και θέλει να αποτελέσει τον εγγυητή αυτής της πορείας.
Η ενδυνάμωση του ψηφοδελτίου μας είναι εγγύηση για την συνεργασία στη Χώρα."

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...