Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Σάββατο 18 Μάϊου το 9ο Trail race Καπετάν Χρονάς στο ελατοσκέπαστο Μαίναλο της Αρκαδίας

Το Σάββατο 18 Μάϊου το 9ο Trail race Καπετάν Χρονάς στο ελατοσκέπαστο Μαίναλο της Αρκαδίας

O Σύλλογος  Χρυσοβιτσιωτών  συνδιοργανώνει με τον Πολιτιστικό Αθλητικό λαογραφικό Σύλλογο Χρυσοβιτσίου  την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Τρίπολης το 9ο trail race καπετάν Χρονάς  με αγώνα ορεινού τρεξίματος 15 ΧΛΜ ,και θα είναι σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ .

 

Οι διοργανωτές του 9οTRAIL RACE ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΟΝΑΣ σας προσκαλούν να τρέξετε στο ελατοσκέπαστο Μαίναλο  της Αρκαδίας , να γνωρίσετε τη μαγεία της ορεινής φύσης, σε ένα από τα 3 καθαρότερα οικοσυστήματα της Ευρώπης, να επισκεφθείτε το μουσείο-σπίτι του Κολοκοτρώνη  να δροσιστείτε στα κρυστάλλινα νερά του Φαλάνθου  και να απολαύσετε τη φιλοξενία παραδοσιακών χωριών, τα οποία θα είναι οι σταθμοί ανεφοδιασμού του αγώνα!

 

Ο αγώνας με την ονομασία 9ο trail race καπετάν Χρονάς που είναι αφιερωμένος στις εκδηλώσεις του Χρυσοβιτσίου για τον Γέρο του Μοριά θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 18-05-2024
  2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Ορεινές διαδρομές στον Φάλανθο Αρκαδίας που συνδέουν τα ιστορικά κολοκοτρωναίϊκα χωριά Λιμποβίσι, Αρκουδόρεμα , Πιάνα  και Χρυσοβίτσι.

Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 18-05-2024, Ώρα 10:00 στο Λιμποβίσι

Τερματισμός: Χρυσοβίτσι

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δρομείς που γυμνάζονται συστηματικά αλλά και ερασιτέχνες αθλούμενοι δρομείς. O δρομέας συμμετέχει στον «αγώνα» με απόλυτη προσωπική του ευθύνη, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο.

Δηλώνει επίσης ότι τα στοιχεία που δηλώνονται στην αίτηση συμμετοχής είναι απολύτως αληθή. Παραιτείται από κάθε απαίτηση εναντίον των διοργανωτών του «αγώνα» για τυχόν σωματική ή άλλη βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία. Τέλος, δεσμεύεται ότι σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν θα εκχωρήσει τον αριθμό συμμετοχής που θα του διαθέσει η Οργανωτική Επιτροπή του «αγώνα» σε άλλο άτομο προκειμένου να συμμετάσχει στον «αγώνα».

 Ο δρομέας αποδέχεται όλους τους ανωτέρω όρους συμμετοχής.

 Οι αγωνιζόμενοι στο δρόμο 15 ΧΛΜ πρέπει να είναι γεννημένοι το 2005 ή νωρίτερα.

  1. ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ: H οργανωτική επιτροπή των αγώνων συστήνει σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν εξεταστεί από ειδικό ιατρό που να βεβαιώνει ότι μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιου τύπου φυσική δραστηριότητα με ασφάλεια.

Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη .

Ο κάθε δρομέας οφείλει να είναι προσεκτικός στην κίνηση του, ιδιαίτερα στο χωματόδρομο και να παραχωρεί την σειρά του σε πιο γρήγορους που θέλουν να προσπεράσουν.

 Σε περίπτωση τραυματισμού αθλητή, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα η Οργανωτική Επιτροπή από αθλητές που αντιληφθούν τέτοιο περιστατικό γι ́αυτό σε κάθε αριθμό συμμετοχής αναγράφεται τηλέφωνο του υπεύθυνου για άμεση επικοινωνία.

  1. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, άνδρες/γυναίκες, της Γενικής Κατάταξης.
  • ● Στους δεύτερους και τρίτους νικητές/τριες της γενικής θα απονεμηθούν επίσης μετάλλια.
  • ● Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
  • ● Όλοι οι αθλητές που θα συμμετέχουν θα μπορούν να εκτυπώνουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής από τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο των αποτελεσμάτων.
  1. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972030994  κ. Σκαλτσάς Γιάννης (πρόεδρος Συλλόγου Χρυσοβιτσιωτών)

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής θα τηρηθεί αυστηρά για τον καλύτερο προγραμματισμό του αγώνα και λήγει την Κυριακή 12 ΜΑΙΟΥ  2024, 23:59.

  1. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΩΝ & ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ

Η συμμετοχή στο 9ο trail race καπετάν Χρονάς  είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οι εγγραφές θα γίνονται μέσω της Athletopia

  1. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων είναι ο

  • ● κ. Σκαλτσάς Γιάννης (6972030994)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...