Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Τα χιλιόμετρα του Σμυρνιώτη, ο τραχανάς των προσκόπων και οι κυβόλιθοι που … έκαναν φτερά!

- Καλό μήνα αδέρφια και καλό καλοκαίρι. Ξεκίνησε ουσιαστικά το καλοκαίρι και ετοιμάζονται όλοι (που λέει ο λόγος δηλαδή όλοι) για διακοπές. Φέτος πάντως οι διακοπές είναι αναγκαίες για όλους μας διότι αλλιώς δε βλέπω να βγαίνει ο χειμώνας. Βατραχοπέδιλα, μάσκες και ...φύγαμε.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιώργος Τζήλος: «Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, για να γράψει ξανά ιστορία ο Παναρκαδικός»! (vd)

Απολογισμό για την αγωνιστική χρονιά που πέρασε, έκανε ο προπονητής του Παναρκαδικού, Γιώργος Τζήλος, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ.

Είπε ότι η χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού η ομάδα ανέβηκε στη Γ’ Εθνική και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Καμπανάκι για την Κυνουρία – Όλο και περισσότεροι Αρκάδες επιλέγουν τη Μεσσηνία για τα μπάνια τους (εικόνες και βίντεο)

Πολλές φορές, μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία», έχουμε επισημάνει ότι ο νέος δρόμος που συνδέει την Τρίπολη και την Καλαμάτα, είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει αρνητικά την τουριστική κίνηση προς την Κυνουρία.

Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδεία σε Μεγαλόπολη και χωριά του Βαλτετσίου έκαναν στελέχη της Χρυσής Αυγής!

Στις 28 Ιουνίου τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσεως ύστερα από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής περιόδευσαν στα χωριά του τέως Δήμου Βαλτετσίου,όπως Ασέα,Άνω Ασέα,Λιανού,Δόριζα,Μάναρη,Αμπελάκια,Καλτεζές,Αραχαμίτες,με κατάληξη την Πόλη της Μεγαλοπόλεως.Ήρθαμε σε επαφή με τους κατοίκους και διανείμαμε κομματικό υλικό ,φυλλάδια και εφημερίδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποδήλατο στην Τρίπολη: Αυξάνεται η χρήση του, ανύπαρκτα τα πάρκινγκ ποδηλάτων!

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την ανάγκη για ύπαρξη περισσότερων κιγκλιδωμάτων ώστε να μπορούν να κλειδώνουν εκεί τα ποδήλατα τους όσοι βρίσκονται στο κέντρο και μετακινούνται με αυτά.

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτή είναι η απόφαση για τους 4 αντιδημάρχους στη Νότια Κυνουρία

Με απόφαση του, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Γιάννης Μαρνέρης, όρισε Αντιδηµάρχους, από 01-07-2013 τους δηµοτικούς συµβούλους της πλειοψηφίας Ηλία ∆. Γεωργίτση - Ιωάννη Μ. ∆ανεσή - Νικόλαο Κ. Βρεττάκη και Ιωάννη Θ. Τριανταφύλλου και µεταβιβάζει σε αυτούς τις παρακάτω αρµοδιότητες του ∆ηµάρχου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν μετακομίζει το ΚΑΠΗ της Τρίπολης, μέχρι ...

Παράταση δόθηκε στη μίσθωση του χώρων που στεγάζεται το ΚΑΠΗ σήμερα για έξι ακόμη μήνες έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες δημοπράτησης της μίσθωσης του νέου απαραίτητου χώρου για τη στέγαση των υπηρεσιών του ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ήτοι μέχρι την

Διαβάστε περισσότερα...

Ομάδα από τη … Σαουδική Αραβία ζήτησε το ΔΑΚ για να κάνει προπονήσεις!

Ομόφωνα αποφάσισε η διοίκηση του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης να παραχωρήσει το γήπεδο ποδοσφαίρου για την προετοιμασία ποδοσφαιρικής ομάδος ποδοσφαίρου από τη Σαουδική Αραβία για το χρονικό διάστημα 20-23 Αυγούστου 2013 έναντι αμοιβής.

Διαβάστε περισσότερα...

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Νεοχωρίου Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ύστερα από την θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου υπέγραψε την απόφαση ένταξης για χρηματοδότηση από το ΔΕΠΙΝ – Πελοποννήσου 2007 – 2013 του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης Νο 20 του ΔΕΠΙΝ- Πελοποννήσου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 400.00,00€.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...