Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Όχι» στις απολύσεις φώναξαν από την Τρίπολη σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνόμοι (εικόνες)

Στην έκτακτη συνεδρίαση της ΠΕΔ Πελοποννήσου βρέθηκαν πολλοί σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνόμοι από την Τρίπολη αλλά και από άλλους δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να διαμαρτυρηθούν για το καθεστώς της διαθεσιμότητας που τους θέλει ουσιαστικά να μένουν χωρίς δουλειά.

Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για τις εναλλακτικές καλλιέργειες μύρτιλλου, αρώνιας και ρίγανης στην Τρίπολη (εικόνες και βίντεο)

Τα Φυτώρια Πετρόπουλος στα πλαίσια της δραστηριοποίησής τους στο χώρο των αρωματικών φυτών και εναλλακτικών καλλιεργειών, παρουσίασαν το απόγευμα της Τετάρτης, στο Πνευματικό Κέντρο, τη νέα εμπορική ονομασία που θα ταξιδέψει τα αρκαδικά προϊόντα στις αγορές του κόσμου!

Διαβάστε περισσότερα...

Με λαμπρότητα πανηγύρισε η Δημητσάνα την πολιούχο της Αγία Κυριακή (εικόνες και βίντεο)

Μέ λαμπρότητα πανηγύρισε ἡ Δημητσάνα τήν πολιοῦχο της Αγία Κυριακή.

Τῶν ἀκολουθιῶν προέστη ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, ὁ ὁποῖος ἐλάμπρυνε μέ τήν παρουσία του τήν ἱερά πανήγυρη καί ἐνθουσίασε κλῆρο καί λαό μέ τό δυναμικό καί θεολογικό του κήρυγμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Η χαριστική βολή, ο «γαλάζιος μικρός» και οι μανούλες που θα … κλάψουν!

-Χαμός γίνεται στο δημόσιο τομέα. Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πλέον υποψήφιοι προς απόλυση. Το πολυνομοσχέδιο που έρχεται είναι η ...χαριστική βολή!

Διαβάστε περισσότερα...

Επτά στους δέκα δηλώνει ότι δεν θα κάνει καλοκαιρινές διακοπές φέτος, σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ

Απλησίαστες θα είναι οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές για το 73% των Ελλήνων, ενώ ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό θα προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση του χρόνου διακοπών, όπως προκύπτει από πανελλαδική έρευνα του ΙΝΚΑ, που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 1 - 8 Ιουλίου 2013, με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων σε 545 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα...

«Oι άνθρωποι για τους κυβερνώντες δεν είναι παρά απλά νούμερα στα μπλοκάκια τους» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

Με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας επισημαίνει: «Η δικομματική κυβέρνηση, καταθέτοντας κατά την πάγια τακτική της, ένα πολυνομοσχέδιο-σκούπα, σαρώνει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στο δημόσιο τομέα. Δεν είναι μόνο ότι άρει τις όποιες δικλείδες ασφαλείας υπήρχαν, αφού πλέον με μία απλή Κοινή Υπουργική Απόφαση θα μπορούν να καταργούνε θέσεις, κλάδους και ειδικότητες σε Υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, αποκεντρωμένες διοικήσεις, ΟΤΑ και ΝΠΔΔ –ό,τι ακριβώς έκαναν με την ΕΡΤ.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πράσινο φως» για 36 νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Με αποφάσεις του γενικού γραμματέα αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλη Αγγελάκα, άνοιξαν 36 θέσεις στο νόμο Αρκαδίας, μετά από σχετικά αιτήματα που είχαν κάνει Δήμοι για να καλύψουν εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, επικυρώθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα...

Δεκτή έγινε η παραίτηση Δελφάκη – Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνει ο κούρος

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης έκανε αποδεκτή την από 5-7-2013 αίτηση παραίτησης του Νίκου Δελφάκη από τη θέση του συμβούλου της Δημοτικού συμβούλου του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...