Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η έφηβη βουλευτής Αρκαδίας Ιωάννα Τζιντή μιλά στο Kalimera-arkadia.gr! (vd)

 

Με τη έφηβη βουλευτή της Αρκαδίας, Ιωάννα Τζινή, μαθήτρια της Β’ τάξης του 4ου Λυκείου της Τρίπολης, μίλησε το Kalimera-arkadia.gr!

Η ίδια είπε ότι ήταν μία εμπειρία που λίγα παιδιά έχουν την ευκαιρία να τη ζήσουν. Επίσης, είπε ότι πήγαν στο Μουσείο της Ακρόπολης και στο Ηρώδειο. Η σχέση με τα άλλα παιδιά ήταν πολύ καλή, ενώ υπήρχαν άτομα και από ξένες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο κόσμος απολαμβάνει τον χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κάρτσοβας (εικόνες)!

 Αν και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο της Κάρτσοβας για να δει από κοντά την νέα εικόνα που παρουσιάζει το γήπεδο.

Ήδη, έχει «πέσει» ο χλοοτάπητας και πολύ σύντομα, το έργο θα

Διαβάστε περισσότερα...

Μικροί «Αστεριανοί» χτυπούν πέναλτι και σκοράρουν στην Πλατεία Άρεως (εικόνες και βίντεο)!

 

Ένα τέρμα έχει στηθεί στην Πλατεία Άρεως, δίπλα από τα εκδοτήρια του Αστέρα, στο σημείο που πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.

Μικροί (αλλά μερικές φορές και μεγάλοι) πηγαίνουν και χτυπούν πέναλτι παίζοντας και διασκεδάζοντας, προσπαθώντας να σκοράρουν…

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ανεπιθύμητοι, το όνειρο θερινής νύχτας και η … φθηνή γουρνοπούλα!

 

- Επισκέψεις στα γραφεία των Βουλευτών της Αρκαδίας κάνανε οι εκπαιδευτικοί που κινδυνεύουν άμεσα να μπουν σε διαθεσιμότητα μέχρι το τέλος του μήνα. Οι εκπρόσωποί τους άφησαν το ψήφισμα της ΕΛΜΕ και τόνισαν στους υπεύθυνους των γραφείων ότι όποιοι Βουλευτές ψηφίσουν το σχετικό πολυνομοσχέδιο θα είναι ανεπιθύμητοι στην Αρκαδία! Κανένας κυβερνητικός Βουλευτής δε βλέπω να έρχεται πια σε αυτό τον τόπο. Όλοι ...ανεπιθύμητοι θα είναι!

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλική ήττα για τον Αστέρα...

Τη φιλική ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 γνώρισε ο Αστέρας, στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν. Τα γκολ για τους Γιαννιώτες, που εμφανίστηκαν καλύτεροι από τους Αρκάδες, πέτυχαν ο Βίλα στο 51' και ο Λίλα στο 87'.

Το φιλμ του αγώνα

Διαβάστε περισσότερα...

Αυλαία στο 1ο Arcadian Tennis Open Ανδρών

Με μεγάλη επιτυχία τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά τελείωσε το 1ο ARCADIAN TENNIS OPEN ΑΝΔΡΩΝ 2013 στην Τρίπολη. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διοργάνωσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, το οποίο οι διοργανωτές σκέφτονται να θεσμοθετήσουν και να αποτελέσει μαζί με τα "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ" τα δύο από τα μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στη λίμνη του Λάδωνα – Διαβάστε όλο το πρόγραμμα!

 

Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή (7ως 9 Αυγούστου 23013) θα γίνει το Φεστιβάλ της Λίμνης λάδωνα, στη Γορτυνία. Θα τραγουδήσουν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, τα υπόγεια Ρεύματα, ο Σπύρος Γραμμένος και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση δόθηκε για την υποβολή Μηχανογραφικών

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή 12-7-2013 λήγει η κανονική προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Η συντριπτική πλειοψηφία των αναμενόμενων υποψηφίων έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, κάτι στο οποίο συνέβαλε η συνεισφορά των καθηγητών των Λυκείων, τα οποία παρέμειναν αρκετές μέρες ανοιχτά για την υποστήριξη των υποψηφίων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...