Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Απογραφή προσωπικού θα γίνει σε δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου στην Αρκαδία

Απογραφή του προσωπικού όλων των νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου (Ν.Π.Ι.Δ.) και των επιχειρήσεων των ΟΤΑ α' και β' βαθμού (δηλαδή στους δήμους της Αρκαδίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου) προβλέπει εγκύκλιος του υπ. Δ. Μεταρρύθμισης. Όπως ορίζεται, η κοινοποίηση σε όλες τις υπηρεσίες πρέπει να γίνει έως τις 19 Ιουλίου 2013 και η ολοκλήρωση της διαδικασίας έως τις 30 Αυγούστου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Όσοι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ δεν κινδυνεύουν με απόλυση, δηλώνει ο Κ. Μητσοτάκης

"Πρώτοι στη λίστα προς αποχώρηση βρίσκονται οι πειθαρχικά ελεγχόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς και αυτοί που μπήκαν στο Δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά, δηλώνει στο "Βήμα της Κυριακής" ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Τυρός – Ήσυχες διακοπές σε πανέμορφο τοπίο και καθαρές θάλασσες (νέο βίντεο)

Ο Τυρός είναι μία ήσυχη γωνιά της παραλιακής Αρκαδίας που έχει φανατικούς θαυμαστές. Προσφέρει ηρεμία, ησυχία, θάλασσες με καθαρά νερά και ένα μοναδικό φυσικό τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα...

Αστέρας – Στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε ο Μπαράλες

Η επόμενη μέρα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς, βρήκε τους ποδοσφαιριστές που έπαιξαν εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι δεν έπαιξαν έκαναν κανονικά προπόνηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Απεργιακή συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ την Τρίτη στην Πετρινού

Η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ σημειώνει σε ανακοίνωση: «Να δείξουμε ότι δεν σκύβουμε το κεφάλι, ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε, να συναινέσουμε στην αντιλαϊκή πολιτική που μας θέλει σκλάβους.

Διαβάστε περισσότερα...

Προβάδισμα Τατούλη σε δημοσκόπηση για τις περιφερειακές εκλογές – Ακολουθεί ο Μπένος

Σε δημοσκόπηση της Marc, για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, ο Πέτρος Τατούλης παίρνει 24,4% και ακολουθεί ο Μεσσήνιος πρώην Υπουργός Σταύρος Μπένος, με 15,1% και η Φεβρωνία Πατριανάκου από τη Λακωνία με 10,2%.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Αγία Πετρούπολη έφτασε ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα – Μαζί και ο Μητροπολίτης Αλέξανδρος (vd)

Ἔφθασε στήν Ἁγία Πετρούπολη ὁ Σταυρός τοῦ Ἁγίου Ἀνδρέου. Ετελέσθη Θεία Λειτουργία στόν Νέο Ἱερό Ναό τοῦ Ἀποστόλου Ἀνδρέου, ἀπό τόν Ἱερέα π. Ἀλέξανδρο, Ἐφημέριο τῆς «Ρωσικῆς» Ἐκκλησίας τῆς Ἁγίας Τριάδος Ἀθηνῶν καί ἔψαλε Ρωσική χορωδία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...