Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Ροεινό

Το Δ.Σ. του συλλόγου των  Απανταχού Ροεινιωτών Αρκαδίας «Ο Αγ. Γεώργιος» προσκαλεί όλους τους απανταχού Ροεινιώτες και φίλους του Ροεινού να παραβρεθούν στη μεγάλη γιορτή του χωριού να ξαναζωντανέψουν την όμορφη πλατεία και να ακουστούν ως τον Αϊντίνη τα τραγούδια και οι χοροί με το σύνθημα  «ΠΑΝΤΑ Ν’ ΑΝΤΑΜΩΝΟΥΜΕ».

Διαβάστε περισσότερα...

«Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο μικρός φίλος του Αστέρα στο Καρπενήσι!

Είναι γνωστό σε όλους πώς ο Αστέρας έχει φίλους στο Καρπενήσι, καθώς με την παρουσία του κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας κερδίζει ολοένα και περισσότερους.

Διαβάστε περισσότερα...

Το twitter του «Γιάννου», η … μούγγα των «γαλαζοπράσινων» βουλευτών και ο ΣΥΡΙΖΑ … Τσακωνιάς!

 

- Χαμός γίνεται με τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο. Οι μισοί φύγανε ήδη και οι άλλοι μισοί ετοιμάζονται. Πίσω ρε παιδιά, ποιός θα μείνει? ( για να κλείσει την πόρτα ).

Διαβάστε περισσότερα...

Υδροφόρο πλοίο μεταφέρει νερό από την Κυνουρία στις Σπέτσες (εικόνες)

 

Ξέρατε ότι το νερό στις Σπέτσες είναι δυσεύρετο αγαθό και δεδομένου ότι το νησί είναι άνυδρο, η υδροδότηση γίνεται με υδροφόρο πλοίο που μεταφέρουν νερό από το Κρυονέρι της Κυνουρίας;

Διαβάστε περισσότερα...

Αλλάζουν όλα για τις δωρεάν μετακινήσεις και εκπτώσεις εισιτήριων σε πλοία

Υπουργική απόφαση, με την οποία καταργούνται οι δωρεάν μετακινήσεις και εκπτώσεις με πλοία, σε ειδικές κατηγορίες προσώπων και οχημάτων και θεσπίζονται νέες, με βάση εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια, υπέγραψε σήμερα, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Διαβάστε περισσότερα...

Δικαστική απόφαση - Όσοι εργάζονται μπροστά σε οθόνες δικαιούνται διάλειμμα έως 15 λεπτά ανά δίωρο

Το Εργατικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ότι όσοι εργάζονται μπροστά σε οθόνες, όπως είναι του ηλεκτρονικού υπολογιστή, δικαιούνται μεν έως 15 λεπτά διάλειμμα ανά δίωρο, αλλά η χορήγησή του θα γίνεται μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

Διαβάστε περισσότερα...

Κλείνουν αστυνομικά τμήματα στην Αρκαδία – «Κόβονται» θέσεις αστυνομικών – Δεν υπάρχουν λεφτά για να συντηρηθούν τα περιπολικά (vd)

 

Αστυνομικοί από την Αρκαδία συμμετείχαν στις διήμερες εργασίες του Γενικού Συμβουλίου, την 10 και 11 Ιουλίου 2013 στην Αθήνα και εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους «για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ότι η αστυνομική οικογένεια βιώνει το δικό της δράμα, συμπιεζόμενη τόσο από την οικονομική ύφεση που πλήττει την ελληνική κοινωνία, όσο και από τα υπηρεσιακά συσσωρευμένα προβλήματα, γνωστά και αναγνωρισμένα από όλους πολλές φορές έως σήμερα».

Διαβάστε περισσότερα...

Το Σάββατο ο εορτασμός της 69ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας

 

Στις 21 Ιουλίου 2013 στην Τοπική Κοινότητα Βλαχέρνας του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 69ης επετείου του Ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τα Γερμανικά στρατεύματα, την 19ην Ιουλίου 1944.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...