Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Σειρά καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Τυρό Κυνουρίας

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν εντός του φετινού καλοκαιριού, στον Τυρό της Κυνουρίας. Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε πάνω στην εικόνα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Τσουβαλοδρομίες, διαγωνισμός ζωγραφικής και έκθεση παραδοσιακών φαγητών στο Σπάθαρι!

Για το καθιερωμένο Σπαθαραίικο Αντάμωμα του 15Αύγουστου, παρόλη την οικονομική δυσκολία να ανταποκριθεί ο Σύλλογός Σπαθαριωτών, έχει ληφθεί  η απόφαση, «να μη το στερηθεί το χωριό, εφόσον είναι από τις καλύτερες αφορμές να συναντηθούμε όλοι οι πατριώτες, καθώς και να δείξουμε εμπράκτως και το ενδιαφέρον μας για τη στήριξη του Συλλόγου μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Δικαίωμα αναγνώρισης πέντε ετών, ως συντάξιμου χρόνου, θα δοθεί στους σχολικούς φύλακες της Αρκαδίας

Και άλλη νομοτεχνική βελτίωση εισάγει το υπ. Εσωτερικών στο πολύ-νομοσχέδιο. Σύμφωνα με αυτήν, προβλέπεται για τους σχολικούς φυλακές η δυνατότητα αναγνώρισης, ως συντάξιμου χρόνου κατόπιν εξαγοράς, χρόνου απασχόλησης έως και πέντε έτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίπολη - Γραφειοκρατικά προβλήματα και έλλειψη υποδομών «κολλάνε» την ηλεκτρονική συνταγογράφηση (εικόνες)

Ημερίδα με θέμα: H Υγεία στην Ψηφιακή Εποχή «Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση: Προκλήσεις και Προοπτικές» έγινε την Τρίτη το απόγευμα, σε γνωστό ξενοδοχείο της Τρίπολης.

Ο κόσμος που παρακολούθησε την εκδήλωση ήταν ελάχιστος.

Ορισμένα από αυτά τα οποία ακούστηκαν είναι:

Διαβάστε περισσότερα...

Εύκολη νίκη για τον Αστέρα…

Ο Αστέρας κέρδισε εύκολα με 3-0 την Μικτή Ευρυτανίας στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα το απόγευμα στο Καρπενήσι, με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα, αλλά και να διαπιστώνει το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του.

Διαβάστε περισσότερα...

Λεωφορείο με καθηγητές από την Τρίπολη στο συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στην Αθήνα

Την Τετάρτη 17-7 η ΟΛΜΕ έχει οργανώσει πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 7 μ.μ. . Για το λόγο αυτό προτίθεται να μισθώσει λεωφορεία τα οποία θα ξεκινούν από τις πρωτεύουσες των νομών.Όσοι επιθυμούν να μετακινηθούν με τα λεωφορεία αυτά θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι αύριο 17-7

Διαβάστε περισσότερα...

Ο κακός μας εαυτός: Σκουπίδια και στρώματα πεταμένα έξω από τους άδειους κάδους στην Τρίπολη

Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τα σκουπίδια και ακόμα περισσότερα έχουν μαρτυρήσει από μόνες τους οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί με τους λόφους των απορριμμάτων να ‘δεσπόζουν’ μέσα στην πόλη, στο πρόσφατο παρελθόν…

 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...