Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Δίωξη σε Μαρινάκη για την «μπούκα» στα αποδυτήρια των διαιτητών στον τελικό με τον Αστέρα

Μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που έκανε, με αφορμή τις δηλώσεις στον Τύπο των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης, Μπάκου και Καυμενάκη, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου, ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη

Διαβάστε περισσότερα...

Καταγγελία από την αντιπολίτευση του Δήμου Γορτυνίας – Μιλά για πάρτυ απευθείας αναθέσεων και στέλνει στοιχεία στη Δικαιοσύνη!

Η «αξιωματική αντιπολίτευση» του Δήμου Γορτυνίας (παράταξη Παρασκευά Παρασκευόπουλου) προχώρησαν σε σοβαρότατη καταγγελία για την οικονομική διαχείριση στο Δήμο Γορτυνίας, σχετικά με τις απευθείας αναθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές μετά τη Θεία Λειτουργία

Μετά από τις αντιδράσεις της εκκλησίας στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ο υπουργός ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης, ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα θα ανοίγουν τις Κυριακές, όμως μετά τη λήξη της Θείας Λειτουργίας, δηλαδή μετά τις 11 το πρωί.

 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα … πανηγύρια των απολύσεων, ο αεικίνητος Αντιδήμαρχος και ο … «ψιλιασμένος» κυνηγός!

 

- Γεια σας, αδέλφια! Ο καιρός μπορεί να χάλασε πάλι στην Αρκαδία - καλοκαιριάτικα - αλλά εμείς δεν πτοούμαστε Είναι συνηθισμένα τα βουνά από τα... χιόνια. Έτσι δεν είναι?

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόγραμμα Διακανονισμών από τη ΔΕΗ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Με το μέχρι σήμερα πρόγραμμα διακανονισμών η ΔΕΗ διασφάλισε την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση περισσοτέρων από 1 εκατ. συμπολιτών μας και παράλληλα υλοποιεί ποσοτικές και ποιοτικές βελτιώσεις προκειμένου τα προγράμματα διακανονισμών να ανταποκρίνονται πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της κοινωνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής … Θα παραμείνει ανοιχτή (ως δημόσιο ΙΕΚ) η σχολή αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας;

 

Πληροφορία που έφτασε πριν από λίγο στο Καλημέρα Αρκαδία αναφέρει ότι, μετά τις αντιδράσεις, η σχολή αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας ίσως τελικά να μην κλείσει, αλλά να συνεχίσει να λειτουργεί, κάτω από άλλα δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Η 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στις  29 Ιουλίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης, που μπορείτε να διαβάσετε

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή παίζει ο Αστέρας με τον ΠΑΣ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκ

Με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Εργοτέλης, Πλατανιάς Χανίων-Βέροια και ΠΑΟΚ-Ξάνθη, θα ανοίξει το Σάββατο 17 Αυγούστου, η αυλαία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2013/14. Η αυλαία θα πέσει την Δευτέρα με τον αγώνα Καλλονή-Ολυμπιακός.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...