Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Γιορτή κρασιού τον Αύγουστο στα Πελετά Κυνουρίας

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Καλοκαιριού 2013, το Δημοτικό Διαμέρισμα Πελετών και ο Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι», σας προσκαλούν στην 1η Γιορτή Κρασιού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 09:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Διαβάστε περισσότερα...

«Προπονητής Σούπερ Λίγκ» για τον Παναρκαδικό – Έρχονται πολλές μετεγγραφές και έργα στο γήπεδο! (vd)

Ο Βαγγέλης Γούτης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία στην ιστορική ομάδα του Παναρκαδικού που θα παίζει στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για προπονητή που έχει περάσει ακόμα και από την σούπερ λίγκα!

Διαβάστε περισσότερα...

Η «πλάτη» του Ανδρέα, οι ηλεκτρικές καρέκλες και οι διακοπές στο … μπαλκόνι!

 

- Πάει κι αυτό. Πολυνομοσχέδιο ήταν και πέρασε! Πίσω του όμως άφησε συντρίμμια και ...κομμάτια. Σε αυτή τη ζωή τελικά δε μετράει πόσες φορές πέφτεις αλλά πόσες φορές ...σηκώνεσαι. Σηκωθείτε λοιπόν όρθιοι, μαζέψτε τα κομμάτια σας και συνεχίστε. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Διαβάστε περισσότερα...

Κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για χρήματα που τους οφείλει τυροκομείο – «Σταδιακή εξόφληση» πρότεινε ο επιχειρηματίας (vd)

Κτηνοτρόφοι από τη γειτονική Μεσσηνία ήρθαν στην περιοχή μας και πήγαν στις εγκαταστάσεις τυροκομείου στην Τεγέα, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για χρήματα που τους οφείλονται, από το γάλα που προμήθευαν την επιχείρηση. Εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τον επιχειρηματία, λέγοντας ότι είναι απλήρωτοι επί οχτώ μήνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα του καλοκαιριού - Αυτί και θάλασσα

Ο κνησμός (η φαγούρα) στον έξω ακουστικό πόρο (του καναλιού που οδηγεί στην εσωτερικό του αυτιού και την τυμπανική μεμβράνη) είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω των δραστηριοτήτων στις παραλίες και την θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τσιγγάνος είχε διαρρήξει σπίτι στο Θάνα

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία υπόθεση διάρρηξης και κλοπής σε οικία, στο Θάνα, η οποία είχε γίνει την 9-7-2013 το απόγευμα, όταν άγνωστος δράστης, αφαίρεσε

Διαβάστε περισσότερα...

Κίνδυνος πυρκαγιάς από ξερά χόρτα σε πολλά σημεία της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)

Από χωράφια με ξερά χόρτα ‘περιτριγυρίζεται’ η Τρίπολη, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιών, κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο έργο για την ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης

Ακόμα ένα σημαντικό έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα στο Δήμο Μεγαλόπολης βρίσκεται σε φάση υλοποίησης, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μεγαλόπολης» την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...