Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Έχουν γνώση και μνήμη οι φύλακες – για τις φυλακές» λέει ο Δικηγορικός Σύλλογος Τρίπολης

Σε γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρης Κωστόγιαννης αναφέρει ότι: «Την Πέμπτη 18-07-2013 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμάτας  κ. Κων/νος Μαργέλης , σχετικά με το θέμα της χωροθέτησης του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Πελοποννήσου, παραχώρησε συνέντευξη στα Μ.Μ.Ε., με τίτλο « Ο Σαμαράς δε θα επιτρέψει να γίνουν οι φυλακές στην Αρκαδία», κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για « Αρκαδικό λόμπυ που εμποδίζει να γίνουν πράγματα στη Μεσσηνία», καθώς και για το ότι δήθεν για πολλά χρόνια η Ελλάδα σταματούσε στην Τρίπολη.  

Διαβάστε περισσότερα...

Η ανησυχία της Ντίνας, τα «καλοφάγωτα» επιδόματα και τα … σαράντα παλικάρια!

- Γεια χαρά, Καληνυχτάκηδες όπου κι αν βρίσκεστε. Ξέρετε ποιά είναι η διαφορά Τρίπολης και Λονδίνου? Ότι το καλοκαίρι πέρυσι στο Λονδίνο έπεσε Τρίτη ενώ στην Τρίπολη έπεσε Πέμπτη! Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμιά σημαντική διαφορά. Τί Λοζάνη δηλ. τί Κοζάνη?

Διαβάστε περισσότερα...

Προχωρούν γρήγορα οι πεζοδρομήσεις - Η νέα εικόνα γύρω από το δικαστήριο της Τρίπολης (εικόνες)

Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε γύρω από το κτίριο του δικαστικού μεγάρου της Τρίπολης. Οι δρόμοι είναι παρελθόν και στη θέση τους δημιουργούνται νέοι πεζόδρομοι… Τα έργα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Ήδη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι εργασίες στην οδό Β. Οικονομίδου  και στη Δημητρακοπούλου, δηλαδή στους δύο δρόμους, δίπλα από το δικαστήριο, δεξιά και αριστερά.

Διαβάστε περισσότερα...

Καθόλου ασφαλές το τεχνητό μαύρισμα!

Από νωρίς το καλοκαίρι κάθε χρόνο κυρίως οι κοπέλες τρελαίνονται για να μαυρίσουν πάση θυσία! Άλλες είναι μελαχρινές και μαυρίζουν εύκολα απλά αν κάτσουν λίγες ώρες στον ήλιο και άλλες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και συνήθως καίγονται… Για την αποφυγή λοιπόν του κόκκινου χρώματος πολλές είναι αυτές που επιλέγουν το τεχνητό μαύρισμα, αγνοώντας ότι σχετίζεται με την καρκινογένεση και την πιθανή αύξηση κακοήθους μελανώματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Ημερίδα για τον ρόλο των Λαγκαδίων στην παράδοση και την ανάπτυξη της Γορτυνίας

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε τις εργασίες της ημερίδας που διοργανώνει ο Δήμος Γορτυνίας σε συνεργασία με τη Σχολή Αρχιτεκτόνων ΕΜΠ με θέμα: ΓΟΡΤΥΝΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ο ρόλος των Λαγκαδίων που πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, ώρα 9:30 π.μ. στο Γυμνάσιο Λαγκαδίων.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε δύο επιπλέον προσλήψεις ναυαγοσωστών προχωρά η Βόρεια Κυνουρία

Εγκρίθηκε η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού, ειδικότητας Ναυαγοσωστών ΠΕ ή εν ελλείψει ΔΕ για την προστασία και ασφάλεια των λουόμενων στην πολυσύχναστη παραλία του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας για την χρονική περίοδο από 8/8/2013 και για δύο μήνες, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη

Συνελήφθη, σήμερα (19-7-2013) το πρωί, στην Μεγαλόπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας 44χρονος, γιατί όπως προέκυψε, χθες (18-7-2013) το μεσημέρι,

Διαβάστε περισσότερα...

Την Τετάρτη πληρώνονται τα νέα οικογενειακά επιδόματα

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης επεξεργασίας των φορολογικών δηλώσεων και των εντύπων Α21 από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.), η Γενική Γραμματεία Πρόνοιας σε συνεργασία με τον ΟΓΑ προχωρούν στην καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομά­των.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...