Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συναυλία στα Τρόπαια Γορτυνίας θα δώσει τον Ιούλιο η Χαρούλα Αλεξίου (vd)

Η παράσταση που αποθεώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από κοινό και κριτικούς θα έρθει και στη Γορτυνία, στις 31 Ιουλίου 2013

Για πρώτη φορά με όλη την αμεσότητα της ερμηνείας της θα σταθεί σε απόσταση αναπνοής από το κοινό. Για περισσότερες από δυο ώρες θα παρουσιάσει την νέα της δουλειά και όχι μόνον. Τραγούδια από το νέο της album η Τρίπλα αλλά και τραγούδια από το γνωστό ρεπερτόριο της δοσμένα με ένα καινούργιο τρόπο θα συνθέσουν το σκηνικό για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες του καλοκαιριού μας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Αστρονομική εκδήλωση από το Σύλλογο Αρκάδων Ιλίου! (εικόνες)

Ο Δήμος Ιλίου, η Ελληνική Αστρονομική Ένωση και ο σύλλογος ΑΡΚΑΔΩΝ Ιλίου, οργάνωσαν από κοινού μια αστρονομική εκδήλωση το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013 και ώρα 21:00 στο θέατρο του πάρκου “Αντώνης Τρίτσηs”, με θέμα: «Ταξίδι στ αστέρια!». Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου ΑΡΚΑΔΩΝ κ. Κουτσανδρέας Ιωάννης, o οποίος τόνισε τη μαγεία  και το μυστήριο που προξενούσε η αχανής έκταση του ουράνιου θόλου από αρχαιοτάτων χρόνων και πώς ο νυκτερινός ουρανός υπήρξε για τον άνθρωπο το απώτερο όριο των αναζητήσεών του.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιούλιος 1944 – Ιούλιος 2013: 69 χρόνια του Διεθνούς Νομισματικού Συστήματος από το Bretton Woods μέχρι σήμερα

Λίγο πριν από τη λήξη του Β’  Παγκοσμίου Πολέμου (2/9/1945) όταν πλέον ήταν φανερή η νίκη των Συμμάχων επί του Άξονα, διενεργήθηκε η Διεθνής Διάσκεψη του Bretton Woods (1-22/7/1944) στην οποία συμμετείχαν 44 κράτη, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, για να συμφωνήσουν τη νέα μορφή την οποία θα έπαιρνε το Διεθνές Νομισματικό Σύστημα (ΔΝΣ).

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα έτοιμα για τη γιορτή σκόρδου στα Λιθοβούνια!

Ο Αγροτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Λιθοβουνίων διοργανώνει για 19η χρονιά την Γιορτή Σκόρδου,  την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:00 στην πλατεία του χωριού και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ανεγκέφαλες φάρσες, το … παραλιακό παρασκήνιο και ο λευκός καπνός από το Πνευματικό Κέντρο!

- Ανεγκέφαλοι κάνουν τηλεφωνικές φάρσες στις κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος και ανησυχούν τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους. Ωραίο παιχνίδι βρήκανε οι μάγκες, μιλάμε για πολύ πλάκα!

Διαβάστε περισσότερα...

Θετική γνωμοδότηση για τον καθορισμό του αρχαιολογικού χώρου του Παλλαντίου

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης γνωμοδότησε θετικά για τον καθορισμό του αρχαιολογικού χώρου του Παλλαντίου του Δήμου Τρίπολης με βάση τις συντεταγμένες, όχι με βάση φυσικά όρια. Στην περιοχή υπάρχουν γεωργικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες καθώς επίσης και μόνιμες και εποχιακές κατοικίες. Η αδικαιολόγητη επέκταση επηρεάζει την κτηνοτροφική εργασία και αγροτική και με πρόβλημα επιβίωσης στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε ποιο σημείο της οδού «Παπαρρηγοπούλου» θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση αυτοκινήτων!

Με ομόφωνη απόφασή της, η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης συμφώνησε με την εισήγηση του τμήματος Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Τρίπολης για την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Παπαρηγοπούλου, έμπροσθεν του Ο.Τ. 308, με κάθετη και οριζόντια σήμανση, όπως αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

Τα επαγγέλματα που εμπλέκονται με την εξουσία έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς!

Σύμφωνα με το βιβλίο «The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies, and Serial Killers Can Teach Us About Success» του Κέβιν Ντάτον τα επαγγέλματα που είναι πιο κοντά στην ψυχοπάθεια είναι οι γενικοί διευθυντές, οι δικηγόροι, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, οι πωλητές, οι χειρούργοι, οι δημοσιογράφοι, οι αστυνομικοί, οι ιερείς, οι σεφ και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...