Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ειδικό σήμα σε εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης της Αρκαδίας που μειώσουν 10% τις τιμές τους!

 

Ειδικό σήμα στα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις εστίασης που θα μετακυλήσουν στις τιμές τη μείωση του ΦΠΑ θα απονέμουν οι οργανώσεις των επιχειρήσεων, συμφωνήθηκε σε συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Η απόφαση αυτή θα εφαρμοστεί και στις επιχειρήσεις της Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακάτικες βουτιές στο Παράλιο Άστρος (vd)

Για άλλη μία Κυριακή, πολύς κόσμος, από την Τρίπολη και όχι μόνο, επέλεξαν σταθερά το Παράλιο Άστρος, για το μπάνιο του.

Ο καιρός ήταν πολύ καλός, η θερμοκρασία ήταν υψηλή και οι λουόμενοι δροσίστηκαν στη θάλασσα του Παραλίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Καιρός - Έρχεται το πρώτο κύμα καύσωνα!

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις φαίνεται ότι το πρώτο έντονο κύμα ζέστης θα είναι γεγονός στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας και ιδιαίτερα στην δυτική-νοτιοδυτική και βορειοδυτική Ελλάδα όπου το θερμόμετρο θα ξεπεράσει και τους 40οC.

Διαβάστε περισσότερα...

100.000 € για τρεις πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Γορτυνίας!

Με κατά πλειοψηφία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας εγκρίθηκε το κόστος πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι στην περιοχή. Ειδικότερα, σχεδόν 100.000 € θα κοστίσουν οι συναυλίες της Αλεξίου στα Τρόπαια και του Μάλαμα στη Δημητσάνα, καθώς και το τρίημερο φεστιβάλ στο Λάδωνα!

Διαβάστε περισσότερα...

Θρασύτατη ληστεία σε χωριό της Μεγαλόπολης

Θρασύτατη ληστεία είχαμε στις 14.00 σήμερα Κυριακή , σε χωριό του Δήμου Μεγαλόπολης. Συγκεκριμένα ένας άγνωστος άνδρας κατάφερε να παραπλανήσει μια γυναίκα και να μπει στο σπίτι της. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να της πάρει διάφορα κοσμήματα που υπήρχαν στο δωμάτιο της. Η γυναίκα αντέδρασε, συνεπλάκη μαζί του και προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε περισσότερα...

Άτυπη παράταση έως 31/8 για όλες τις δηλώσεις

Αύριο Δευτέρα εκπνέει η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων για όσους έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου που λήγει σε 1 και 2, ωστόσο αναμένεται να δοθεί μια έμμεση παράταση, έτσι ώστε όλοι οι φορολογούμενοι να μπορούν να καταθέσουν δηλώσεις έως το τέλος του Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα...

Απεργούν την Τετάρτη γιατροί και προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών «έκρινε πως οι 2500 διαθεσιμότητες εργαζομένων που υπηρετούν στο ΕΣΥ θα αποβούν ολέθριες για το δημόσιο σύστημα υγείας. Μάλιστα, λαμβάνοντας υπόψη πως οι πρόσφατες τροποποιήσεις οργανισμών στα Νοσοκομεία της χώρας κατήργησαν όλες τις κενές οργανικές θέσεις, συμπεραίνουμε πως οι κατ΄ όνομα διαθεσιμότητες αποτελούν στην ουσία απολύσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη μετεγγραφή για τον Αστέρα – απέκτησε τον αρχηγό της Εθνικής Ρουμανίας!

Ο Ρουμάνος Νικολάι-Ντορίν Γκόιαν αποτελεί το έβδομο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...