Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο Αστεριανός «Υπουργός», το «παναρκαδικό» ψηφοδέλτιο και η μόνιμη «μαυρίλα»!

- Ο "Υπουργός Άμυνας" της Ρουμανίας θα παίζει φέτος στον Αστέρα Τρίπολης! Έτσι λένε οι συμπατριώτες του τον αρχηγό της Εθνικής Ρουμανίας Γκόιαν που υπέγραψε στην ομάδα μας και θα αναλάβει να συντονίσει φέτος την άμυνα του Αστέρα. Αυτή μάλιστα, είναι υπουργική ...μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα...

Για νέες αυξήσεις «φωτιά» στα τιμολόγια της ΔΕΗ κάνει λόγο το ΠΑΜΕ Αρκαδία

Η Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ επισημαίνει ότι «τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των εργατικών - λαϊκών οικογενειών δεινοπαθεί από τη φοροκαταιγίδα, τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και της ΕΕ και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στους ήδη πανάκριβους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η κυβέρνηση και η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αποφασίζουν νέες εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια.

Διαβάστε περισσότερα...

Πελοποννησιακά προϊόντα σε έκθεση στο Λονδίνο

Στην «καρδιά» του Λονδίνου θα βρίσκονται πλέον τα Πελοποννησιακά προϊόντα, μετά την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου να διοργανώσει μόνιμη έκθεση στην περιοχή Southgate, όπου είναι συγκεντρωμένος μεγάλος αριθμός μεγάλος αριθμός εισαγωγικών εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας και όπου λειτουργεί ετήσιος εκθεσιακός χώρος, παρέχοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα σε Πελοποννήσιους εξαγωγείς να διαθέτουν γραφεία για επιχειρηματικές συναντήσεις και συνεδριακό χώρο για εξειδικευμένες παρουσιάσεις των προϊόντων τους. 

Διαβάστε περισσότερα...

Κι ομως... Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν μπορεί να βρει την Πελοπόννησο στο χάρτη (vd)!

Τα πάντα συμβαίνουν στην Ελληνική τηλεόραση. Η παρουσιάστρια της εκπομπής ΠΕΔΕΣ που προβάλλεται από τον Άλφα κάθε απόγευμα, Ειρήνη Τσολάκη, δεν μπορούσε να .. εντοπίσει στον χάρτη την Πελοπόννησο!

Διαβάστε περισσότερα...

Μια μικρή ... Ευρώπη κατοικεί στα Σαπουνακαίικα Κυνουρίας!

 

Δουλειές με φούντες αυτές τις ημέρες στα Σαπουνακαίικα, το μικρό γραφικό χωριό της Κυνουρίας, στην Αρκαδία. Ενα υπερσύγχρονο φωτοβολταϊκό σύστημα θα τοποθετηθεί στη στέγη του σχολείου, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του κτιρίου τον χειμώνα που έρχεται.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κάτι τρέχει» στο σύλλογο δικαστικών υπαλλήλων Τρίπολης - Ερωτηματικά προκαλούν οι τρεις ξαφνικές παραιτήσεις!

Τρεις παραιτήσεις είχαμε πρόσφατα στο νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου δικαστικών υπαλλήλων Τρίπολης!

Διαβάστε περισσότερα...

Τη φανέλα με το «10» θα φοράει ο Αργεντινός Γκρατσίνι του Αστέρα!

Ο Αργεντινός Σεμπάστιαν Γκρατσίνι αποτελεί το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόλαβαν και κατάστρεψαν καινούργιο φωτιστικό στην «Εθνικής Αντιστάσεως»

Καινούρια πλατεία και οι ζημιές ήδη άρχισαν... όπως θα παρατηρήσει κανείς το πάνω μέρος ενός φωτιστικού στην αρχή της οδού ΙΒ απουσιάζει.
Το συγκεκριμένο φωτιστικό είχε φύγει από τη θέση του και κρεμόταν προς τα κάτω, με αποτέλεσμα να είχε καταστεί επικίνδυνο για τους περαστικούς. Έτσι λοιπόν καταστηματάρχες της οδού ΙΒ ειδοποίησαν το δήμο για να το απομακρύνει, προκειμένου να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...