Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα ρεύματος σε Τεγέα και Βόρεια Κυνουρία – Παίζουν τα κανάλια στις τηλεοράσεις

 

 

Ένα κομμένο καλώδιο που συνέδεε δύο κολώνες της ΔΕΗ κοντά στη γέυφρα της Μαγούλας Τεγέας, προκάλεσε μπλακ άουτ στα χωριά της Τεγέας και πολλά μέρη της Κυνουρίας, μέχρι τον Άγιο Πέτρο!

Διαβάστε περισσότερα...

Τα «Άγρια ζώα της Ελλάδας» στο Λεωνίδιο! (vd)

 

Αυτό το καλοκαίρι τα παιδιά που ζουν ή κάνουν διακοπές στο Νότιας Κυνουρίας μπορούν να δουν στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου την εξαιρετική διαδραστική  κινηματογραφική ταινία «Άγρια ζώα της Ελλάδας».

Διαβάστε περισσότερα...

Πλήρη αποζημίωση θα λάβουν οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρίπολης που δεν θα εργαστούν τα επόμενα τρία χρόνια στη ΝΕΡΙΤ!

Πλήρη αποζημίωση δικαιούνται οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ (μεταξύ αυτών και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΑ της Τρίπολης), με προϋπόθεση να μην εργαστούν τα επόμενα τρία χρόνια στη ΝΕΡΙΤ προβλέπει διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Το … αιματοβαμμένο θεατράκι, η περιπέτεια υγείας του Προέδρου και ο μπάρμπας από την Κορώνη!

- Καλές οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης - δε λέμε - αλλά γιατί οι υπεύθυνοι της ΚΕΔΗΤ επέλεξαν να δούμε δύο φορές το ίδιο έργο ( Αγαμέμνων του Αισχύλου ) από δύο διαφορετικούς θιάσους? Μάλλον για να εμπεδώσουμε το σενάριο. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσοχή σε «περίεργα» μηνύματα στο κινητό σας τηλέφωνο συνιστά η Αστυνομία

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για την αποφυγή εξαπάτησής τους, μέσω απατηλών μηνυμάτων που αποστέλλονται σε κινητά τηλέφωνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τέσσερις φωτιές ξέσπασαν στην Πελοπόννησο!

Τέσσερις φωτιές εκδηλώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Πελοπόννησο, με πρώτη στον σκουπιδότοπο της Καραθώνας στην Αργολίδα, που εκδηλώθηκε στις 14.40. Η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και επιχειρούν για να την θέσουν υπό έλεγχο, 11 άνδρες της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα. Ρίψεις νερού έκαναν για ώρες 2 αεροσκάφη πεζετέλ.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εκλέχτηκε ο Κωνσταντίνος Μασσέλος

 

Έληξαν οι εκλογές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οι οποίες ανέδειξαν για πρύτανη τον Μασσέλο Κωνσταντίνο. Ειδικότερα ψήφισαν 123 άτομα από τους 126, που ήταν εγγεγραμμένοι. Έγκυρα 123, λευκά 1. Ο Μασσέλος Κωνσταντίνος έλαβε 68 ψήφους έναντι του Σκλιά Παντελεήμονα, ο οποίος έλαβε 54. Η ψηφοφορία ξεκίνησε από τις 8 το πρωί, διεξήχθη ηλεκτρονικά και η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ψηφιακή αναδημιουργία του Ιερού της «Αφροδίτης Ερικύνης» στη Κοντοβάζαινα Γορτυνίας

Λίγο πιο πάνω από την Κοντοβάζαινα Γορτυνίας, στο δρόμο μεταξύ Κοντοβάζαινας - Πάος υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι, ο Άγιος Πέτρος, όπως ξέρουν οι ντόπιοι. Γύρω από αυτό το εκκλησάκι υπάρχει αρχαιολογικός χώρος, η Αφροδίτη Ερυκίνη, εξού και η ονομασία του όρους, ως Αφροδίσιο Όρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν ξεχνώ...

Τούτες τις μέρες έρχονται στη μνήμη γεγονότα που σημάδεψαν τον τόπο.H τραγωδία της Κύπρου και η κατάρρευση της χούντας. Η λήθη του χρόνου, η αλλοίωση της πραγματικής ιστορίας που καθίσταται σκόπιμη αποσείει τις ευθύνες των αστικών πολιτικών δυνάμεων και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σήμερα στις φασιστικές δυνάμεις που διέπραξαν εγκλήματα κατά της πατρίδας να παρουσιάζονται ως πατριώτες και να <<ψαρεύουν>> σε θολά νερά.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Λεωνίδιο

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ανανεωμένος από έναν πλούσιο καλλιτεχνικά χειμώνα παρουσιάζει για αυτό το καλοκαίρι μία διαφορετική και φρέσκια παράσταση. Στο Λεωνίδιο θα τραγουδήσει το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 9.00 το βράδυ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...