Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Νέα εποχή στην «Πρωτεύουσα Πόλη» - Παραιτείται ο Δελφάκης - Δημοτικός σύμβουλος ο Κούρος – Νέος αρχηγός ο Τζιούμης; (vd)

Η δημοτική παράταξη «Συνεργασία για την Τρίπολη Πρωτεύουσα Πόλη» συνεδρίασε στο Πνευματικό Κέντρο και εκεί ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της, Νίκος Δελφάκης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος και ότι πρόκειται το επόμενο διάστημα να παραιτηθεί από τη θέση του δημοτικού συμβούλου!

Διαβάστε περισσότερα...

Συνάντηση ξενοδόχων και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Λεωνίδιο

Συνάντηση και ανοικτή συζήτηση με επιχειρηματίες ξενοδόχους της Κυνουρίας και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε στο Λεωνίδιο, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας (Ε.Ξ.Α.), την Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (Βιβλιοθήκη Δημαρχείου).

Διαβάστε περισσότερα...

Το στρατηγείο του «μικρού», τα … στρογγυλέματα του Πέτρου και η άφθονη σκορδαλιά!

-Τελικά με την τρίτη προσπάθεια τα κατάφερε. Το Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου συνεδρίασε χθες στην Τρίπολη μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Η τρίτη ήταν και ...φαρμακερή.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανοιχτή συνέλευση της «παράταξης Δελφάκη» με παρόντα τον … Σαμαρτζή! (εικόνες)

Οι πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί της Τετάρτης επαληθεύτηκαν και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής πήγε στην ανοιχτή συνέλευση της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα πόλη» στο Πνευματικό Κέντρο!

Διαβάστε περισσότερα...

Ξυλορακέτες και beach volley στο Αθλητικό Κέντρο της Τρίπολης (εικόνες και βίντεο)

Γήπεδο μπιτς βόλεϊ έχει αποκτήσει το ΔΑΚ της Τρίπολης. Το γήπεδο αυτό θα φιλοξενήσεις δραστηριότητες που αφορούν όχι μόνο το άθλημα του beach volley, αλλά και το άθλημα της ξυλορακέτας.

Διαβάστε περισσότερα...

Έβαλε το σορτσάκι του και έπαιξε beach volley ο Δήμαρχος Τρίπολης στο ΔΑΚ (εικόνες και βίντεο)!!!

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Δήμαρχος της Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να αθληθεί και να ξεφύγει και επέλεξε να το κάνει, που αλλού, στο ΔΑΚ.

Ντύθηκε λοιπόν κατάλληλα και πήγε να παίξει beach volley στο νέο γήπεδο που έχει γίνει εκεί!

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου βόρειας Κυνουρίας θα γίνει στο Άστρος

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας ανακοίνωσε ότι προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), κατεύθυνσης οικονομικών σπουδών, για την παροχή υπηρεσιών σε θέματα καθημερινότητας, προκειμένου να υποστηρίζει διοικητικά και γραμματειακά το γραφείο του Δημάρχου και να μεριμνά για την καλή συνεργασία των υπηρεσιών του Δημάρχου με τις υπηρεσιακές μονάδες του Δήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Διημερίδα για την «Ανάπτυξη της Ελληνο-Γερμανικής Συνεργασίας στην Τρίπολη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προσκαλεί όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την κάλυψη της διημερίδας με τίτλο «Η ανάπτυξη της Ελληνο-Γερμανικής Συνεργασίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση την Πέμπτη και την Παρασκευή 4 & 5 Ιουλίου 2013 στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...