Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Οι μικρές κατασκηνώτριες «ανέκριναν» τον Δήμαρχο Τρίπολης και έβγαλαν ... ειδήσεις (vd)

 

Καλά προετοιμασμένες ήταν οι κατασκηνώτριες, οι οποίες έθεσαν διάφορα ερωτήματα στο δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, κατά την επίσκεψη του στις κατασκηνώσεις στο Άστρος.

Διαβάστε περισσότερα...

Χρυσή Αυγή – Ολομέλεια στην Τρίπολη και περιοδεία σε Γορτυνία και Μαντινεία

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία ολομέλεια της Τ.Ο.Τριπόλεως του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Θα ακολουθήσει ομιλεία με θέμα: ΄΄Ιωάννης Μεταξάς - Το Καθεστώς της 4ης Αυγούστου''.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ... ευρωπαϊκή Τρίπολη, η σκουπιδοφιέστα και η συμβολική μετεγγραφή!

- Καλημέρα σε όλους τους καληνυχτάκηδες και καλό μήνα.Ο Αύγουστος είναι εδώ και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του καλοκαιριού μόλις ...άρχισε. Μέρα ( καλοκαιρινή ) που περνάει δεν ξαναπερνάει.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέος αρχηγός της δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα Πόλη» ο Τζιούμης – «Καλωσόρισμα» για Κούρο – «Αισθητή η απουσία Δελφάκη»

 

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστας Ταλούμης έδωσαν συγχαρητήρια στον Κώστα Τζιούμη που ανέλαβε αρχηγός της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για την Τρίπολη – Πρωτεύουσα Πόλη» και καλωσόρισαν τον Ηλία Κούρο ο οποίος ανέλαβε θέση δημοτικού συμβούλου, μετά την παραίτηση Δελφάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα «5μηνα» - Έρχονται 181 προσλήψεις στο Δήμου Τρίπολης!

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναμένεται να «ανοίξει» μία νέα προκήρυξη για εκατοντάδες προσλήψεις συμβασιούχων στους δήμους της Αρκαδίας. Πρόκειται για «πεντάμηνα», σαν τις προσλήψεις δηλαδή που είχαν γίνει λίγους μήνες πριν, στην περιοχή μας. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν θα εμπλακούν Μη κυβερνητικές Οργανώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο «κύμα» απολύσεων στο Δήμο Τρίπολης – Χάνει 18 εργαζόμενους μέχρι το Σεπτέμβριο!

Το μνημόνιο και τα απανωτά μέτρα οδηγούν στην ανεργία, μέσω των απολύσεων και της διαθεσιμότητας δημοσίων υπαλλήλων.

Μετά τις τελευταίες αποφάσεις, ο Δήμος Τρίπολης δεν τη «γλίτωσε».

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν τα έργα γύρω από τον «Προφήτη Ηλία» στην Πλατεία Άρεως και στο τέλος της «Τ. Σεχιώτη» (εικόνες)

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα γύρω από την πλατεία Άρεως. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση στο κομμάτι από το τουριστικό μέχρι το 9ο δημοτικό σχολείο και σχεδόν έτοιμος είναι και ο πεζόδρομος της οδού Β. Οικονομίδου, ενώ πιο αργά προχωρά η οδός Δημητρακοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάκληση αλλαντικών από τον ΕΦΕΤ

Την ανάκληση μη ασφαλών αλλαντικών ανακοίνωσε ο Ενιαίος Φορέας Έλεγχου Τροφίμων, τα οποία περιέχουν τη χρωστική Ε120 (κοχενίλη, καρμινικό οξύ, καρμίνες), πρόσθετο μη επιτρεπόμενο στα συγκεκριμένα είδη τροφίμων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...