Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 07 Ιουλίου 2013 - Kalimera Arkadia

Κλειστοί θα μείνουν τη Δευτέρα οι Δήμοι;

Να μείνουν κλειστοί τη Δευτέρα όλοι οι δήμοι της χώρας, με εξαίρεση τις κοινωνικο - προνοιακές δομές, πρότεινε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κ. Ασκούνης, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης της ΚΕΔΕ. Την πρόταση συνυπέγραψε και ο επικεφαλής των δημάρχων της Ν.Δ.,

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίπολη - Μειωμένη κίνηση στην αγορά των καλοκαιρινών ειδών (vd)

Μειωμένη είναι η κίνηση στην αγορά των εποχιακών ειδών, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν καταστηματάρχες της πόλης μας. Ο κόσμος έχει βγάλει από την ντουλάπα του τα περσινά μαγιό και αξεσουάρ για την παραλία και δεν προβαίνει σε καινούριες αγορές, όπως έκανε τόσα χρόνια, γεγονός που αποτελούσε σε ορισμένες περιπτώσεις έτσι και αλλιώς υπερβολή!

Διαβάστε περισσότερα...

Συναυλία το βράδυ στο Παράλιο Άστρος

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 και ώρα 21:30 στο θέατρο Παρ. Άστρους, η χορωδία ενηλίκων του Αρκαδικού Ωδείου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άστρους, θα παρουσιάσει ένα μουσικοχορευτικό θέαμα με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δείπνο Αλέξανδρου σε νέους που εργάστηκαν για την επιτυχή πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της Μητρόπολης (εικόνες)

Στο φιλόξενο προαύλιο χώρο του Ιδρύματος Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως «Η Αγία Παρασκευή», παρατέθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου ευχαριστιακό δείπνο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα...

Σοβαρά επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο

Σοβαρά επεισόδια δημιουργήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου μπροστά από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο, σύμφωνα με το korinthstv.blogspot.gr.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ROLLERSKI 2013 στην Τρίπολη‏

Την 1η ημέρα είχαμε την ΑΝΑΒΑΣΗ στην όμορφη διαδρομή προς τον Άγιο Θόδωρα και την 2η ημέρα απολαύσαμε το SPRINT με τις συναρπαστικές κόντρες μέχρι να προκύψουν οι νικητές!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...