Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 - Kalimera Arkadia

Έφτασε η μέρα για την παράσταση της θεατρικής ομάδας του 1ου Γυμνασίου Τρίπολης! (vd)

Η Θεατρική Ομάδα του 1ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης, ετοίμασε και παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω, ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!». Μια επίκαιρη σάτιρα ετών 40.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Άλσους Αγ. Γεωργίου, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013, στις 9:15 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα ο Απολλώνιος Δρόμος στον Τυρό

Η Δ.Ε. Τυρού ανακοινώνει την διεξαγωγή του Απολλώνειου δρόμου, μία από τις πλέον επιτυχημένες αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής, στις 19 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 από το θέατρο Μελίνα Μερκούρη και θα γίνει κατά μήκος της παραλίας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τις 17:00, την ίδια μέρα, στο χώρο του θεάτρου μέχρι και δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. 

Διαβάστε περισσότερα...

Πολλά γκολ στην Τρίπολη, «στραβοπάτημα» για τον Αστέρα… (vd)

 

(Δείτε βίντεο, ΕΔΩ)

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων στη Δόριζα!

Η Τοπική Κοινότητα Δόριζας διοργανώνει έκθεση εικαστικών, με έργα ερασιτεχνών καλλιτεχνών και έκθεση παραδοσιακών τοπικών προϊόντων, δίπλα στην πλατεία του χωριού. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις

Διαβάστε περισσότερα...

Αντίστροφη μέτρηση για προσλήψεις μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Ολοκληρώθηκε η κατανομή των 40.000 θέσεων πεντάμηνης απασχόλησης σε δήμους / περιφέρειες, μέσω του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ενώ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις υπόλοιπες 10.000 θέσεις επτάμηνης διάρκειας, που θα κατανεμηθούν σε σχολεία, δικαστήρια, ασφαλιστικά ταμεία και νοσηλευτικά ιδρύματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Φωτιά στην περιοχή «Μπαταρόλας» στην Κυνουρία (vd)

Μικρή σε εκταση πυρκαγιά ξέσπασε περίπου στις 11.30 στα Κατω Βερβενα, στη περιοχή Μπαταρόλας. Στο χώρο επιχειρούν 3 πυροσβεστικά οχήματα, τα οποία αυτή τη στιγμή ελέγχουν πλήρως τη φωτιά.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πανσελήνια» στον Πλάτανο Κυνουρίας!

Για την Τετάρτη 21 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις στον Πλάτανο της Κυνουρίας. Τα φώτα σβήνουν στη Βρύση και η Φεγγαροβραδιά αρχίζει στις 9.00 το βράδυ με latin, rockαπό το τμήμα μοντέρνου χορού του «Θυρεάτη». Στις εκδηλώσεις και η «Οδική Βοήθεια» και η Aishaπου θα χορέψει σε ρυθμούς Ανατολής!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...