Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (28/4/2024)

Ζώδια | Προβλέψεις από την Άντα Λεούση! (28/4/2024)

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ

Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία

Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

FB: @leousianta

Site: www.virginialeousi.com

…………………………………………………………………………….

Κυριακή 28/4 έως 4/5/24

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί αν κινηθείτε μυστικά να ανακαλύψετε κάτι που σας φαίνεται χρήσιμο, αλλά μια λανθασμένη κίνηση μπορεί να ανατρέψει αυτό που έχετε στο μυαλό σας και αντί να χτίσετε πιο γερές σχέσεις, να τις γκρεμίσετε και να χαρακτηριστείτε περίεργοι ή κακοπροαίρετοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννηση στα σχέδιά σας και στο χέρι σας είναι να μπορέσετε να τα πάτε καλά και να υποσκελίσετε κακοτοπιές που είναι συνέπεια της όλης γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας. Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και κυρίως δε θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας. Ίσως ακόμα να έχετε τις επιφυλάξεις σας για το που μπορεί να σας βγάλει αυτός ο έντονα ψυχικός σύνδεσμος που νιώθετε με το σύντροφό σας, μια που μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πετάξτε από πάνω σας ότι σας δημιουργεί βάρος, θλίψη ή αρχίζει να γίνεται στόχος της καθημερινότητάς σας. Δώστε τις πρέπουσες λύσεις σε αυτό που σας απασχολεί στη σχέση σας, ώστε να είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας για κάτι που αξίζει να έχετε δίπλα σας. Τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας  θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις, συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση. Δε θα λείψουν όμως και άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντας σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σας. Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χτες με το σήμερα, ίσως σας οδηγήσει να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή δε θέλετε στο συναισθηματικό σας τομέα και σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε, ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν. Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας και κάντε τις δοκιμές που χρειάζονται για να φτάσετε στο σημείο να κατανοείτε τους άλλους, δείχνοντας την απαιτούμενη προσοχή για να μην υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις σας. Μην αφήσετε να ξυπνήσουν αισθήματα εγωισμού στην ανάγκη σας να νιώσετε σιγουριά. Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν μέσα στα άμεσα σχέδιά σας δεν έχετε σκοπό να ηρεμήσετε για να δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό, είναι προτιμότερο να αναθέσετε τα κύρια καθήκοντά σας στους έμπιστους συνεργάτες σας και εσείς να παίξετε έναν υποβοηθητικό ρόλο, μέχρι να ξαναέρθετε σε ισορροπία. Αν τώρα που η ψυχολογία σας δεν είναι στα καλύτερά της, ανακαλύψετε πως κάποιοι εναντιώνονται στα σχέδιά σας, θα γκρεμίσετε ότι φτιάξατε με κόπο και θα φέρετε στην επιφάνεια και άλλα προβλήματα, τα οποία ανήκουν στο παρελθόν και εκεί θα μείνουν αν δεν τα σκαλίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο. Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα. Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε άλλους και να κάνετε έναν καλύτερο προγραμματισμός και μια σωστότερη οργάνωση των σχεδίων σας για να μην μπλοκάρονται από δική σας υπαιτιότητα. Μέσα από την εξέλιξή τους, θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας. Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε, ότι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα έχουν κάποιο λόγο που γίνονται και ίσως να είναι καλύτερα που διαμορφώνεται έτσι το σκηνικό, μια που όσοι θα παραμείνουν κοντά σας θα έχουν δώσει την καλύτερη απόδειξη ότι σας αγαπούν. Αυτοί που θα αντιδράσουν είναι όσοι είχαν υποκριθεί συναισθηματικά απέναντί σας, για να επιτύχουν σκοπούς που μόνο αυτοί γνώριζαν, όμως, τέτοια άτομα δε χρειάζεται να τα έχετε δίπλα σας. Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας.

ΙΧΘΥΣ: Η βδομάδα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δε θα μπορείτε να διαλέξετε το σωστό τρόπο να κινηθείτε. Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζεστε  στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...