Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Πρόταση Τσαφαρά για το Δήμο Γορτυνίας: «Ας ενωθούμε όλοι μαζί, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο»!

Μία πρωτοποριακή πρόταση για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας προτείνει ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Κυριάκος Τσαφαράς, με άρθρο του που έχει τίτλο: «Εκλογές και μετά τι;».

 «Ας ενωθούμε όλοι μαζί, σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο και οι συμπατριώτες μας ας αποφασίσουν το επόμενο Κυβερνητικό  Σχήμα» γράφει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο παρακάτω…  

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε έκθεση - «Γνωρίστε το Μεσολόγγι μέσα από την Τέχνη» … στην Τρίπολη (vd)

Έκθεση Ζωγραφικής και Χαρακτικής της πινακοθήκης σύγχρονης τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χ.& Σ. Μοσχανδρέου, μία εκδήλωση η οποία συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Τρίπολης και το Δήμο Μεσολογγίου. Εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο κτίριο Τσιχριτζή, στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Παιχνίδια στο χιόνι και σκι στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου (εικόνες-βίντεο)!

Πρώτη μέρα λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου της Οστρακίνας ήταν το Σάββατο (1/2/2014) και αρκετός κόσμος βρέθηκε στο βουνό για να απολαύσει το χιόνι.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι αλλάζει στις λαϊκές αγορές της Τρίπολης

Ομόφωνα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης αποφάσισε ότι συμφωνεί με την ανωτέρω εισήγηση του τμήματος Αδειοδοτήσεων & Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Τρίπολης σχετικά με την τροποποίηση της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με θέμα «Κανονισμός Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών», όσον αφορά το Άρθρο 6 του Κανονισμού, το οποίο αντικαθίσταται, ως εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Πακιστανός συνελήφθη για βιασμό στη Λακωνία...

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της 30-1-2014 στην περιοχή της Πλατείας Ομονοίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, μετά από συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας Λακωνίας, 23χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λακωνίας για βιασμό.

Διαβάστε περισσότερα...

Άφαντος παραμένει ο 76χρονος που εξαφανίστηκε από το Άκοβο – Οι τελευταίες εξελίξεις (vd)

Άφαντος παραμένει ο 76χρονος Γιώργος Μπένος, από το Άκοβο Φαλαισίας. Ο συνταξιούχος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, έφυγε από το σπίτι που έμενε με τους δύο γιους του, ξημερώματα της 6ης Δεκεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε ο Αρκαδικός στο Λάυριο για την Α2

Ο Αρκαδικός πάλεψε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης στο Λαύριο, αλλά ηττήθηκε από την ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα 79-74 που στο τέλος είχε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση. Ωστόσο, ο Αρκαδικός προσπάθησε μέχρι το τέλος για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη, η απόδοση του και τα ποσοστά του δεν είχαν καμία σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στις Σέρρες και αυτό σίγουρα άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας που ενίσχυσαν με την παρουσία τους στο Λαύριο την προσπάθεια των παικτών του Αρκαδικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι φοιτητές δικαιούνται το στεγαστικό επίδομα στην Αρκαδία!

 

Οι δικαιούχοι του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους ή να τις αποστείλουν ταχυδρομικά στη Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη, Τρίπολη τ.κ 22100), καθημερινά 10:00 π.μ έως 13:00 μμ ή (με σφραγίδα ταχυδρομείου, που να βεβαιώνεται η εμπρόθεσμη υποβολή τους) μέχρι 31 Μαρτίου του 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της «Ευαγγελίστριας»

Γίνεται γνωστό σε όλους τους ευσεβείς & φιλέορτους χρι­στιανούς ότι την 2η Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Κυριακή, εορτή της Υπαπαντής του Σωτήρος θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ».

Διαβάστε περισσότερα...

Αρνητική πρωτιά - «Πρωταθλήτρια» στο κάπνισμα σε παιδιά αναδείχτηκε η Πελοπόννησος

Το 15% των εφήβων 13-15 ετών και το 38% των ενηλίκων Ελλήνων καπνίζουν, με το 72.2% των καπνιστών να παρουσιάζουν μεγάλη εξάρτηση από τη νικοτίνη. Αυτές είναι οι θλιβερές διαπιστώσεις δύο μελετών που εκπονούνται στη χώρα μας μέσω κονδυλίων ΕΣΠΑ με ευθύνη του υπουργείου Υγείας, της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...