Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο … «μικρός» μαέστρος, η ρώσικη ρουλέτα και η … άφαντη επιστολή παραίτησης!

- Καλημέρα αλάνια καληνυχτάκηδες! Βρισκόσαστε στο σωστό μέρος για πλούσιο παρασκήνιο και φρέσκα νέα. Μείνετε εδώ και απολαύστε παρα - πολιτικά σχόλια και ειδησούλες που  "καίνε". Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε; ...πάμε!

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά από 4 ώρες συζήτησης αποφάσισαν ότι ... θα εφαρμοστεί η κανονιστική της Πλατείας Πετρινού!

Η απόφαση που έλαβε η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για τους κανόνες λειτουργίας των κοινόχρηστων χώρων (πλατείες, πεζοδρόμους κλπ) αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και άρχισε η συζήτηση για το θέμα αυτό.
Διαβάστε περισσότερα...

Μαίνεται ο «εμφύλιος» ανάμεσα σε επιχειρήσεις για τα τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Τρίπολης!

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, πέρα από τις τοποθετήσεις των εκλεγμένων, το λόγο πήραν ιδιοκτήτες καταστημάτων οι οποίες εξέφρασαν τις απόψεις τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Πλατεία Πετρινού και στους άλλους κεντρικούς δρόμους της Τρίπολης. Από τα όσα ακούστηκαν προκύπτει ξεκάθαρα ότι από τη μία πλευρά είναι οι καφετέριες και από την άλλη πλευρά άλλες επιχειρήσεις (εμπορικές κ.α.) που έχουν παράπονα από ον τρόπο που λειτουργούν οι καφετέριες στο κέντρο της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο «Ορφέας» με το «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» του Ελύτη στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την Εθνική Αντίσταση

Η Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014, συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Προγράμματος «FLASH – Το Παρελθόν Είναι Αναλάμπων Φάρος, Όχι Λιμάνι!». Ο σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι η ενίσχυση της υφιστάμενης γνώσης και η ενθάρρυνση ουσιαστικότερου διαλόγου και προβληματισμού μεταξύ των γενεών, σχετικά με τις παραβιάσεις που υπέστησαν οι αρχές της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Αλληλεγγύης, της Δικαιοσύνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την εποχή της γερμανικής κατοχής στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα...

Έως τις 14 Μαρτίου οι δηλώσεις των ετεροδημοτών για τον τόπο στον οποίο θα ψηφίσουν

Έως τις 14 Μαρτίου θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση οι εκλογείς που επιθυμούν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες στις ευρωεκλογές και το ίδιο θα ισχύσει και για όσους μεταδημοτεύσουν έως τις 14 Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν κάνει πίσω ο Βουδούρης: «Η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα»


Με γραπτή δήλωσή του ο Οδυσσέας Βουδούρης σημειώνει: «Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου αντιμετωπίστηκε θετικά τόσο από την «Κοινωνία Πρώτα» όσο και από μένα προσωπικά, διότι αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων, ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικο γλέντι από τον Χορευτικό Όμιλο

Ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, προσκαλεί τα παιδιά να ντυθούν μασκαράδες  και να έρθουν να διασκεδάσουν, στο αποκριάτικο γλέντι του που θα γίνει το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου  στις 5:00 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποστολή για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς ετοιμάζει ο Δήμος Τρίπολης

Στο πλαίσιο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοίνωσε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας και μίλησαν για τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στο νησί λόγω προβλημάτων από τους αλλεπάλληλους σεισμούς.

Διαβάστε περισσότερα...

«Κάποιοι θα βρουν τον μπελά τους για την Πετρινού – Η υπόθεση έχει φτάσει στον Ρακιντζή»!

Ο καταστηματάρχης Χρήστος Πολίτης πήγε στη δημοτική κοινότητα Τρίπολης και προχώρησε σε καταγγελίες για την κατάστησε που επικρατεί στην Πλατεία Πετρινού.

Διαβάστε περισσότερα...

Τους υποψηφίους Δημάρχους που θα στηρίξει στην Αρκαδία ανακοίνωσε το ΚΚΕ (vd)!

Σε εκδήλωση του ΚΚΕ, το απόγευμα της Δευτέρας, στο Εργατικό Κέντρο ,ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι τους οποίους θα στηρίξει το ΚΚΕ στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...