Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Γλέντησαν μέχρι το πρωί οι Καστανιτσιώτες στην Τρίπολη (εικόνες)!

Πρωτοφανή επιτυχία σημείωσε  ο ετήσιος χορός που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Απανταχού Καστανιτσιωτών στο κέντρο ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ στην Τρίπολη ,αφού σε δύσκολους οικονομικά καιρούς  συγκέντρωση τους ξεπέρασε τα 400 άτομα.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα κάστανα του Γιάννη, η «Οδύσσεια» του ΣΥΡΙΖΑ και τα «γαλάζια» ακονισμένα μαχαίρια!

- Καλημέρα αδέρφια! Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται όλα τα κόμματα εν΄όψει των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών του Μάη. Οι κεντρικές διοικήσεις των κομμάτων επιλέγουν πρόσωπα και οι τοπικές οργανώσεις τις καταψηφίζουν! Ας δούμε όμως τί γίνεται στην Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεαλιστικές προτάσεις για την ανάπτυξη της Λίμνης του Λάδωνα

Την αναγκαιότητα  αξιοποίησης της Λίμνης Λάδωνα ως αναπτυξιακού πυλώνα για την ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας την έχουν αναδείξει εδώ και πολλά χρόνια αρκετοί αξιωματούχοι της κεντρικής  κυβέρνησης, παράγοντες της τοπικής αυτοδίοικησης καθώς και τοπικοί σύλλογοι και φορείς.

Διαβάστε παρακάτω όλο το άρθρο του Γιώργου Παναγόπουλου.

 

Διαβάστε περισσότερα...

«Τι πρέπει να κάνουμε; Να πάρουμε καμία μπουλντόζα και να αρχίσουμε να γκρεμίζουμε στην Πετρινού;» (vd)

 Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ζήτησε και πήρε το λόγο ο ιδιοκτήτης εμπορικού καταστήματος στην Πλατεία Πετρινού Χρήστος Πολίτης ο οποίος είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στην πλατεία, παρανομεί κατά το δοκούν».

Διαβάστε περισσότερα...

«Ταφόπλακα» για τους κτηνοτρόφους της Αρκαδίας τα νέα φορολογικά μέτρα

Μετά από πολλές συναντήσεις και συζητήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων από τους νομούς όλης της Πελοποννήσου, ετοιμάζεται μεγάλη κινητοποίηση την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, στον Ισθμό της Κορίνθου, κινητοποίηση που ίσως είναι η μεγαλύτερη της Πελοποννήσου τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τον πρόεδρο κτηνοτρόφων Αρκαδίας Μάκη Μπαρουξή.

Διαβάστε περισσότερα...

Με θετικό μάτι βλέπει τη συνεργασία με Τατούλη το ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας!

 Το ενδεχόμενο να υπάρξει εκ νέου συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στην Τρίπολη.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Παναγίωτης Καστανός μίλησε στο kalimera-arkadia.gr και εξήγησε ότι το έργο της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» αποτιμήθηκε θετικά, όμως από εδώ και στο εξής οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν σε επίπεδο Χαριλάου Τρικούπη.

Ψηφοφορία δεν έγινε, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξαν ενστάσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας για το πώς θα γίνει αυτή η συνεργασία, υπό ποιους όρους, ενώ κάποιοι άσκησαν κριτική και για το ενδεχόμενο να στηριχθεί από τη ΝΔ ο νυν Περιφερειάρχης.

Ένα στοιχείο που θα παίξει ρόλο σε μία πιθανή νέα συνεργασία, είναι να στηριχθούν πάλι τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και την προηγούμενη φορά με τη «Νέα Πελοπόννησο» και είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ.

«Βλέπου με θετικό μάτι τη συνεργασία» δηλώνει ο Παναγιώτης Καστανός και πλέον οι εξελίξεις μεταφέρονται στα κεντρικά του κόμματος!

 

Διαβάστε περισσότερα...

Κουνέλης για υποψηφιότητα Βουδούρη: «Ελπίζουμε ότι το κόμμα μας θα … διευθετήσει το θέμα» (vd)

 Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της οργάνωσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης και όπως ήταν λογικό συζητήθηκε η υποψηφιότητα Βουδούρη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Την Κυριακή η εκδήλωση του συλλόγου τριτέκνων Μεγαλόπολης

Ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης ο Αρκάς προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου στην κοπή της πίτας του 2014 στις 16.2.2014 στο χώρο της συνεδριάσεως του πρώην δημοτικού συμβουλίου κοντά στο Κέντρο Υγείας με ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνελήφθη 72χρονη στη Μεγαλόπολη για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη, σήμερα (11.2.2014) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία 72χρονη, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...