Menu
RSS
Δευτέρα, 13/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η μάχη της καρέκλας, το «χοντρό δούλεμα» και οι … επιστολές ενότητας!

- Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Καλημέρα λοιπόν σε όλο τον κόσμο. Πείτε την και εσείς την "καλημέρα" και ας πέσει κάτω. Κάποιος θα βρεθεί να τη μαζέψει ( τόσοι υποψήφιοι σας περιτριγυρίζουν ) Καλημέρα Αρκαδία!

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θέλουν Τατούλη: «Στα κάγκελα» οι Νεοδημοκράτες – «Βράζει» η βάση της ΝΔ σε Αρκαδία και Πελοπόννησο!

Αρνητικό είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το (πολύ πιθανό, πλέον) ενδεχόμενο το κόμμα τους να στηρίξει την υποψηφιότητα του Πέτρου Τατούλη για τις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Λίγος κόσμος στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Τρίπολης να γίνει Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης (vd)

Η πρώτη εκδήλωση για την υποψηφιότητα της Τρίπολης να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πολιτισμού για το 2021 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Πνευματικό Κέντρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Καθηγητής Πνευμονολογίας από την Τρίπολη: «Το κάπνισμα δεν είναι συνήθεια αλλά σκληρή εξάρτηση» (vd)

Εσπερίδα με τίτλο «Μαθαίνω την αλήθεια, λέω όχι στο τσιγάρο» και σκοπό την ενημέρωση των εκπαιδευτικών όσον αφορά στην αντιμετώπιση του καπνίσματος στα σχολεία, πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στο πλαίσιο του προγράμματος «ΗΕΑRT II» με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Διαβάστε περισσότερα...

Εξαρθρώθηκε ομάδα που διέπραττε ζωοκλοπές και κλοπές στη Μεσσηνία

Εξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ζωοκλοπές και κλοπές, ενώ εξιχνιάστηκαν συνολικά δεκαπέντε (15) περιπτώσεις ζωοκλοπών και δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε αποθήκες, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκλειστικό - Τροχαίο ατύχημα έξω από την Τρίπολη και απεγκλωβισμός οδηγού (vd)

Τροχαίο ατύχημα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Τρίπολης – Πύργου.

Αυτοκίνητο χτύπησε στο κράσπεδο κι αφού χτύπησε πάνω σε μία κολώνα, ανατράπηκε.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποφάσεις για τις εκλογές παίρνει η «Ανοικτή Κίνηση Δημοτών» Μεγαλόπολης

Η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης Μεγαλόπολης «ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους πολίτες του Δήμου σε συνέλευση τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:30 το βράδυ στην Μεγαλόπολη (Πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου) να συζητήσουν και να συναποφασίσουν για:

Διαβάστε περισσότερα...

Παναρκαδικός - Κάλεσμα στον κόσμο για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου

Οι Ποδοσφαιριστές και το Προπονητικό Τιμ της ομάδας καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αρκαδίας να μας στηρίξει με την παρουσία του στον εντός έδρας κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του Πανναυπλιακού 2011/Έν. Μιδέας , που θα πραγματοποιηθεί το

Διαβάστε περισσότερα...

Στα διόδια Ισθμού οι κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου (vd)

Στα διόδια Ισθμού οι κτηνοτρόφοι της Πελοποννήσου με αγροτικά αυτοκίνητα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην παλαιά γέφυρα του Ισθμού Κορίνθου
και στη συνέχεια, ενισχύοντας τις δυνάμεις τους με τρακτέρ που έφθαναν από διάφορες περιοχές της Κορινθίας, κατευθύνθηκαν στα διόδια Καλαμακίου, στο 73ο χλμ της νέας εθνικής οδού Κορίνθου- Αθηνών και παρατάχθηκαν στην άκρη της εθνικής οδού για περίπου δύο ώρες, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...