Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο «γαλάζιος» αντιπεριφερειάρχης, το «deal» της Γορτυνίας και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας!

-Καλημέρα σε όλους τους … ερωτευμένους «Καληνυχτάκηδες». Σε εκείνους που έχουν πάθει μεγάλο … έρωτα με το παρασκήνιο και την ίντριγκα. Που δεν μπορούν με τίποτα να ζήσουν χωρίς κους - κους!

Διαβάστε περισσότερα...

Αναβλήθηκε η αναδάσωση στο Νότιο Μαίναλο

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης ενημερώνει ότι μετά από ανάλογη ενημέρωση της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου η αναδάσωση που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο νότιο Μαίναλο, στα Λυκόχια, το Σάββατο 15-2-2014, αναβάλλεται κατά πάσα πιθανότητα για το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Απόκριες και Κούλουμα στη Στεμνίτσα!

Τις Απόκριες του ‘12 παντρέψαμε τον «Κουτρούλη» με κουδούνια, γαϊδάρους και διαβόλους! Απόκριες του ’13, ο πρωτότοκός του, βαφτίστηκε από τον Διόνυσο με νονό τον Πάνα και το όνομα αυτού «Κουτρουλάκος»!

Διαβάστε περισσότερα...

«Άγιος Βαλεντίνος»: Δωράκια οικονομικά λόγω … κρίσης επιλέγουν οι ερωτευμένοι στην Τρίπολη (vd)!

Φέτος φαίνεται πως η κρίση χτύπησε (και) τον Άγιο Βαλεντίνο αλλά ελπίζουμε ο έρωτας να μην έχει σταματήσει να χτυπά με τα βελάκια του όλους εσάς!

Διαβάστε περισσότερα...

Βγαλμένη από το «νεκρό» πολιτικό παρελθόν η εμπλοκή των κομμάτων στις αυτοδιοικητικές εκλογές

 

Μέσα στην όλη διαδικασία της προεκλογικής κορύφωσης, γινόμαστε θεατές σε σεναριολογίες και σκηνοθεσίες διαφόρων έργων, που όμως έχουν έντονο χρώμα απ’ το παρελθόν και μοιάζουν σαν βαρετές και κουραστικές επαναλήψεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλεσμα Αρκαδικού για το ματς του Σαββάτου

Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας αρχίζει και πάλι, μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας λόγω του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και ο Αρκαδικός επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης σχεδόν ένα μήνα μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Ψυχικού.

Διαβάστε περισσότερα...

Βραδιά-αφιέρωμα στο παλιό, ελαφρό τραγούδι της εποχής 1940-1950 στο Μαλλιαροπούλειο

 

Ο Δήμος Τρίπολης και η Πολιτιστική Επιτροπή του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου διοργανώνουν μία ξεχωριστή βραδιά-αφιέρωμα στο παλιό, ελαφρό τραγούδι της εποχής 1940-1950, καθώς και στην Ελληνική οπερέτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικο γλέντι από το ΣΑΟΟ

Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων αποκριάτικων χορών μας σας προσκαλούμε και φέτος στο αποκριάτικο γλέντι μας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο Μαϊθανασάκο. Με άφθονο φαγητό και κρασί, με παραδοσιακά τραγούδια και δρώμενα θα γλεντήσουμε, όπως μόνο οι ΣΑΟΟίτες ξέρουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέζος (ΣΥΡΙΖΑ): «Αν νομίζετε ότι μόνο το μνημόνιο και τα υποβρύχιαήταν αυτά που ψήφισε ο Βουδούρης, κάνετε λάθος»!

Σαφείς αιχμές ενάντια στην υποψηφιότητα του Οδ. Βουδούρη άφησαν οι Ενεργοί Πολίτες του Μανώλη Γλέζου, καθώς στην ιστοσελίδα τους δημοσίευσαν επικριτικό δημοσίευμα που έχει να κάνει με την παρουσία του πρώτου στην κυβέρνηση Σαμαρά. Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα έχει τίτλο "159 Νόμοι που πέρασαν όσο ήταν στην συμπολίτευση ο Βουδούρης" και περιέχει τη λίστα των νόμων που πέρασαν όσο ήταν στη συμπολίτευση αυτός.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...