Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Σατυρικό Καρναβάλι στο Κακούρι! (vd)

Το Σάββατο 1 Μαρτίου στις 4:00μ.μ. θα γίνει το παραδοσιακό Σατυρικό Καρναβάλι στο Κακούρι. Μια ξέφρενη παρέλαση σατιρικών καρναβαλιστών και αρμάτων, στο κεντρικό δρόμο του χωριού. Η παρέλαση θα καταλήξει στην πλατεία όπου το κέφι θα συνεχιστεί με γλέντι, χορό και δωρεάν κρασί.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα μιντιακά «πακέτα», ο «πράσινος Πέτρος» και οι ψαλμωδίες των Δημάρχων!

-Ένας απόλυτος χαμός γίνεται με τις εκλογές. Η Αρκαδία είναι χωρισμένη στα δύο. Σε εκείνους που ασχολούνται από το πρωί με το βράδυ με τις εξελίξεις και το παρασκήνιο των εκλογών και σε εκείνους που δεν τους καίγεται καρφάκι. Ούτε να ψηφίσουν δεν θα πάνε! Διαφωνείτε;

Διαβάστε περισσότερα...

«Άρωμα γυναίκας» στο Δήμο για το ΣΥΡΙΖΑ – Συγκινημένη η Αντωνία Γιαννούλη μίλησε για «μία άλλη Τρίπολη» (vd)

Η δημοτική παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» (που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) ανακήρυξη –όπως αναμενόταν- την Παρασκευή το βράδυ την γνωστή ηθοποιό Αντωνία Γιαννούλη ως επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Τρίπολης!

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΣΟΚ: Αρνήθηκε η Νάντια να «μπει μπροστά» - Διχασμένες οι Νομαρχιακές αλλά … πλησιάζουν σε Τατούλη!

Κρίσιμη σύσκεψη έγινε την Παρασκευή στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, σχετικά με τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου. Το «Καλημέρα Αρκαδία» έχει το ρεπορτάζ!

Διαβάστε περισσότερα...

Διαγωνισμός «Life’s Good»: Τραγούδι και video clip για τις ομορφιές της Τρίπολης από μαθητές! (vd)

Ένα τραγούδι για την Τρίπολη ετοίμασαν μαθητές θέλοντας προβάλλουν τις ομορφιές της πόλης και συμμετέχουν στο διαγωνισμό της LGκαι του ΣΚΑΙ. Αν νικήσουν, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα.

Διαβάστε περισσότερα...

Μετά τις 15 Μαρτίου τα οικογενειακά επιδόματα για τους δικαιούχους

Μετά τις 15 Μαρτίου, θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του 2013 για 48.000 δικαιούχους,όπως ανέφερε ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 για τις υποθέσεις που εκκρεμούν.

Διαβάστε περισσότερα...

Παράταση έως 14 Μαρτίου στους εκλογείς, για την υποβολή συμπληρωματικών στοιχείων τους στους εκλογικούς καταλόγους

Παρατείνεται έως τις 14 Μαρτίου 2014, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους εκλογείς, για μεταβολές στοιχείων τους στους εκλογικούς καταλόγους και στους ειδικούς καταλόγους ετεροδημοτών.

Διαβάστε περισσότερα...

2η γιορτή του Χοίρου στο χωριό Σέρβου‏!

 

Τη δεύτερη γιορτή "το Λιώσιμο του Χοίρου" διοργανώνει ο Σύνδεσμος Απανταχού Σερβαίων Αρκαδίας "Η Κοίμηση της Θεοτόκου" στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού Σέρβου την Κυριακή 2 Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...