Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Η χειρότερη «διαφήμιση» για την Τρίπολη – Χιλιάδες κόσμος ταλαιπωρείται σε κάθε ορκωμοσία για μία θέση πάρκινγκ!

Μεγάλο και διαχρονικό είναι το πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων, επισκεπτών της 124 ΠΒΕ, στην Τρίπολη, στο χωριό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Σε κάθε ορκωμοσία νεοσυλλέκτων τα σταθμευμένα αυτοκίνητα ξεκινούν από την πύλη της μονάδας και καταλήγουν έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ πολλά σταθμεύουν και στους δρόμους δεξιά και αριστερά της πύλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξενάγηση στα μουσεία του Λεβιδίου (εικόνες)

Το ιστορικό Λεβίδι είναι το νικηφόρο πεδίο της ομώνυμης μάχης που έγινε εκεί στις 14 Απριλίου του 1821 με τη θυσία του ήρωα Αναγνώστη Στριφτόμπολα, η ιδιαίτερη πατρίδα του οπλαρχηγού Αλεξίου Νικολάου, και φυσικά ο τόπος καταγωγής του πρωτοπόρου ιδεολόγου πολιτικού και πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλεξάνδρου Παπαναστασίου. Ως γνωστόν, το χωριό στις μέρες μας είναι ένας δημοφιλής χειμερινός προορισμός. Υπάρχει όμως και ένας επιπλέον λόγος να επισκεφθεί κανείς το Λεβίδι: τα τρία πολύ ενδιαφέροντα μουσεία που διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερα...

Αισιοδοξία για το 2014 στην κοπή πίτας των Επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ Τρίπολης (vd)

Σε ευχάριστο κλίμα έγινε φέτος η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εργαζομένων της Βιομηχανικής Περιοχής της Τρίπολης.

«Καλές δουλειές» ευχήθηκε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος βέβαια αναγνώρισε τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα...

H Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών τίμησε τον Ευάγγελο Μαχαίρα

Η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, τίμησε το παλιό και εκλεκτό μέλος της κ. Ευάγγελο Μαχαίρα για το πολυσχιδές και σημαντικό έργο του στην Επιστήμη, στη Δημοσιογραφία, στην Εθνική Αντίσταση, στο Ειρηνιστικό Κίνημα, και στα Γράμματα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΕΕΛ παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Υποψήφιος ευρωβουλευτής στην Κύπρο ο Αρκάς Γιώργος Καρατζαφέρης;

Το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές στην Κύπρο συζητά ο Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος του ΛΑΟΣ με καταγωγή από την Ποταμιά Φαλαισίας). Σημειώνει ότι μια ομάδα Κυπρίων φοιτητών που έχει σπουδάσει στην Ελλάδα είχε αυτή την ιδέα και προσθέτει «θα κατέβω αυτές τις ημέρες στην Κύπρο να δω ανθρώπους που υποστηρίζουν το "όχι", να συναντήσω ανθρώπους που έχουν αυξημένο πατριωτικό αίσθημα και από εκεί και πέρα είναι όλα ανοικτά στο να λειτουργήσουμε σαν ισχυρή "τροχοπέδη" σε αυτό το εθνικό ολίσθημα».

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά η λειτουργία των σχολών γονέων στην Αρκαδία (vd)

Άμεσα θα ξεκινήσει η λειτουργία των σχολών γονέων στην Αρκαδία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Νεολαίας και δια βίου μάθησης, το οποίο στην Αρκαδία λειτουργεί τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικος χορός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου Κυνουρίας

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας σας προσκαλεί στον Αποκριάτικο Χορό που θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 μ.μ. στο Εστιατόριο-Ταβέρνα " ΓΛΥΦΑΔΑ" στο Παράλιο Άστρος.

Διαβάστε περισσότερα...

«Τέλος» και η Βογιαντζόγλου από την παράταξη Γιαννόπουλου – Αλλάζει πρόσωπο στην Προεδρία της Κοινωφελούς Επιχείρησης!

Εκτός της δημοτικής παράταξης «Παγγορτυναική Συμμαχία Πολιτών» που έχει επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Γορτυνίας, βρίσκεται πλέον η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης, Ντίνα Βογιαντζόγλου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πολύτιμη νίκη για τον Παναρκαδικό με 1-0 απέναντι στον Πανναυπλιακό

Επέστρεψε στις νίκεςΠαναρκαδικός.Με γκολ του Νάνου από το 4ο λεπτό κατάφερε και πήρε την πολύτιμη νίκη.
Ο Παναρκαδικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και είχε και άλλες ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. Ηταν μια νίκη αφενός καθοριστική για το στόχο της σωτηρίας, αλλά αφετέρου και νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης για την ομάδα της Τρίπολης.
Διαβάστε περισσότερα...

Έχασαν από τον ΠΑΟΚ οι μικροί του Αστέρα...

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα ηττήθηκε σήμερα το πρωί στην Τρίπολη από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με τον Σαββίδη, για να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα ο Αστέρας με τον Τσόφλιο.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...