Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Γορτυνία Νέα Εποχή» - Αποσύρθηκε ο Παρασκευόπουλος, νέος επικεφαλής ο Ανδρέας Κολοβός!

«Τέλος εποχής» και αρχή μίας νέας για τη δημοτική παράταξη «Γορτυνία Νέα Εποχή»! Στη συνάντηση μελών της παράταξης που έγινε την Κυριακή –όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία» - ανακοινώθηκε ότι δεν θα διεκδικήσει ξανά τη Δημαρχία Γορτυνίας ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος και διάδοχος του εκλέχτηκε ομόφωνα ο οδοντίατρος Ανδρέας Κολοβός.

Διαβάστε περισσότερα...

Γλέντι στην πλατεία Βυτίνας από τον Όμιλο Κυριών!

Ένα υπαίθριο γλέντι έστησαν την Κυριακή τα μέλη του Ομίλου Κυριών Βυτίνας στην πλατεία της περιοχής! Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο, «μοιράσαμε κρασί και μεζέδες και είπαμε αποκριάτικα τραγούδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αυτόνομο συνδυασμό ο ΣΥΡΙΖΑ στη Γορτυνία – Κατατέθηκαν ήδη οι πρώτες υποψηφιότητες για την αρχηγία!

Οριστική είναι η απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει με αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές της Γορτυνίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Καλημέρα Αρκαδία», αυτό αποφασίστηκε την Κυριακή στη σύσκεψη μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, που έγινε στη Βυτίνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από το Πυργάκι ως τη Βυτίνα μέσω ΕΣΠΑ!

Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας προχώρησε στην αποδοχή της απόφασης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την Ένταξη της Πράξης " Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από το Πυργάκι ως τη Βυτίνα " στο ΕΣΠΑ. Επόμενο βήμα είναι ο Δήμαρχος Γορτυνίας να προχωρήσει στην υπογραφή του Συμφώνου Αποδοχής Όρων.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα τραγικά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ έδωσαν τη νίκη στον Αστέρα! (vd)

Ο Αστέρας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ και νίκησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2-1, διατηρώντας το αήττητο στην έδρα του, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Αθανασιάδη στο 60ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια η άμυνα του τον πρόδωσε και η ομάδα της Τρίπολης πήρε τη νίκη με τα γκολ των Γκοϊάν (65') και Χουάνμα (78').

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζεται η προετοιμασία για το 7ο λαγκαδιανό καρναβάλι!

Οι εργασίες για το 7ο λαγκαδιανό καρναβάλι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς…
Στόχος του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων, είναι η διαρκής εξέλιξη του λαγκαδιανού καρναβαλιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Με αυτοκίνητα … μίας άλλης εποχής γέμισε η Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη (vd)!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, Η λέσχη Φίλων Ιστορικών Αυτοκινήτων Αρκαδίας (ΦΙΑΑ) έκοψε σήμερα την πίτα της στην πλατεία Άρεως.

Η πλατεία γέμισε με ιστορικά και καλοσυντηρημένα παλαιά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, δημιουργώντας μία πολύ ωραία εικόνα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ντοκιμαντέρ για τους απαγχονισθέντες της οδού «Ταξιαρχών» (vd)

Με αφορμή την θλιβερή επέτειο από τον απαγχονισμό Ελλήνων Πατριωτών από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής, το 1994, το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ που είχε γυριστεί πριν από πολλά χρόνια με βασικούς συντελεστές τους Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, Μηνά Αρτόπουλο Γιώργο Μαντά και Αλέκο Γαλάνη.

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...