Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Όλη η λίστα - Αυτοί είναι οι 42 που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από τον ΕΟΠΥΥ στην Αρκαδία

<p><span style="color: #000000; font-size: 10pt; font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">Η διαπιστωτική πράξη με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 42 εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ στην Αρκαδία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 81 Φεβρουαρίου 2014 και οι εργαζόμενοι τίθενται σε διαθεσιμότητα ουσιαστικά από τις 19 Φεβρουαρίου.</span></p>
<hr id="system-readmore" />
<p><iframe class="scribd_iframe_embed" src="//www.scribd.com/embeds/207834576/content?start_page=1&amp;view_mode=scroll&amp;show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="undefined" scrolling="no" id="doc_14678" width="100%" height="555"></iframe></p>
<p>&nbsp;</p>
Διαβάστε περισσότερα...

Εκδήλωση για τα πετρόχτιστα γεφύρια της Αρκαδίας!

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) τη Δευτέρα 24/02/2014 και ώρα 19.00 στο Νέο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο του (Β. Δεκάζου 9-11), με θέμα :

Διαβάστε περισσότερα...

Διαδικασίες για να προκύψει επικεφαλής στην Ανοικτή Κίνηση Δημοτών Μεγαλόπολης

Πραγματοποιήθηκε στις 17 - 2 - 2014 η δεύτερη Γ.Σ. της Δημοτικής Κίνησης Μεγαλόπολης «ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ» και συζήτησε τις τελευταίες εξελίξεις που συντελούνται στην τοπική κοινωνία, τους κανόνες λειτουργίας και τον προγραμματισμό δράσης της Κίνησης την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε περισσότερα...

Η «σφαγή» των Προέδρων, η «νεκροψία» του … χρίσματος και ο άσπρος (Ρώσικος) πάτος!

-  Καλημέρα αδέλφια! Καλημέρα σε όλη την Αρκαδία όπου κι αν αυτή βρίσκεται. Καλημέρα στην ομογένεια αλλά και στους ...ιθαγενείς Αρκάδες.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικο γλέντι το Σάββατο από το ΣΑΟΟ

Συνεχίζοντας την παράδοση των επιτυχημένων αποκριάτικων χορών μας σας προσκαλούμε και φέτος στο αποκριάτικο γλέντι μας το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 στο Μαϊθανασάκο. Με άφθονο φαγητό και κρασί, με παραδοσιακά τραγούδια και δρώμενα θα γλεντήσουμε, όπως μόνο οι ΣΑΟΟίτες ξέρουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Γορτυνίας!

Η Ελληνική παραδοσιακή Αποκριά θα γιορταστεί κι εφέτος στην Γορτυνία και θα αποτελέσει αφορμή για ψυχαγωγία, διασκέδαση και απόδραση από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της εποχής μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Παιδική παράσταση με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην Τρίπολη!

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ που για 8η συνεχή χρονιά έρχεται στην Τρίπολη, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, το μεγάλο μας κωμικό ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο παραμύθι - κωμωδία για όλη την οικογένεια " ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ  ΒΑΣΙΛΙΑ" του ΧΑΝΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΡΟΜΑ (τσιγγάνων) στην Πελοπόννησο (vd)

Επιχειρησιακό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΡΟΜΑ (τσιγγάνων) στην Πελοπόννησο θα καταρτιστεί μέσα στις επόμενες 40 μέρες, όπως αποφασίστηκε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στην Περιφέρεια.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην επιβλητική κορυφή Γκρεμός του Σαϊτά εξόρμησε ο ΣΑΟΟ (εικόνες)

Μια ενδιαφέρουσα και απαιτητική εξόρμηση πραγματοποίησε ο ΣΑΟΟ την Κυριακή 16/02/2014 στην επιβλητική κορυφή Γκρεμός του Σαϊτά ( 1697μ)! Πρόκειται για μια κορυφή που δεν την προγραμματίζουν τόσο συχνά οι ορειβατικοί σύλλογοι!

Διαβάστε περισσότερα...

Επιχορηγήσεις σε αθλητικά σωματεία αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ενέκρινε την παροχή χρηματικών επιχορηγήσεων στους Αθλητικούς Συλλόγους και Σωματεία, που έχουν την έδρα τους στην περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης, με το συνολικό ποσό των 35.000,00 €, εφόσον η οικονομική κατάσταση του Δήμου για το οικ. έτος 2014 το επιτρέπει.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...