Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Live Show από τον Νίκο Γκάνο στην Τρίπολη με χορηγό επικοινωνίας το «Καλημέρα Αρκαδία»!

Ο "Νίκος Γκάνος", γνωστός και ως NICKO, έρχεται για ένα μοναδικό LIVE SHOW να μας διασκεδάσει όπως μόνο αυτός ξέρει τόσο με τις "μουσικές επιτυχίες" του όσο και με τις χορευτικές του ικανότητες...
Διαβάστε περισσότερα...

Η (παρα)μυθική Πελοπόννησος, η πολυταξιδεμένη Ντίνα και τα καλύτερα που … έρχονται!

- Καλημέρα σας! Πάει σιγά - σιγά και ο Φλεβάρης. Η άνοιξη είναι πλέον προ των πυλών όπως και το Πάσχα." Τα καλύτερα έρχονται" που έλεγε και ο Δημοσθένης αλλά που ποτέ δεν ήρθαν. Άσχετο...
Διαβάστε περισσότερα...

Λύση για τη ρύθμιση των δανείων από τραπεζικούς διαμεσολαβητές παρουσιάστηκε στην Τρίπολη

Ενημερωτική εκδήλωση για την ρύθμιση των δανείων από τραπεζικούς διαμεσολαβητές, πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στον ανακαινισμένο χώρο του.
Εκεί βρέθηκαν οι Βουγατσιώτης Παντελής και Γαλλιάκης Χρήστος (διαπιστευμένοι από την τράπεζα της Ελλάδος τραπεζικοί διαμεσολαβητές), οι οποίοι ενημέρωσαν για τον τρόπο που δουλεύουν και παρουσίασαν τις δυνατότητες που παρέχουν στους δανειολήπτες που θα αποφασίσει να συνεργαστεί μαζί τους, αφού κάνει την προσωπική του αναζήτηση.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγωγή κατέθεσε η ΔΕΗ κατά των εργαζομένων της Μεγαλόπολης που κάνουν στάσεις εργασίας!

Τα Σωματεία στο χώρο των ορυχείων του ΛΚΜ της ΔΕΗ έχουν προχωρήσει από τις 18 Φεβρουαρίου σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις με την πραγματοποίηση μίας (1) ώρας στάσης εργασίας ανά ειδικότητα.
Τα βασικά αιτήματα της κινητοποίησης είναι:
Διαβάστε περισσότερα...

Δεν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ο Γιάννης Πανούσης!

Μέσω … facebook, ανακοίνωσε ο Αρκάς Πανεπιστημιακός Καθηγητής και βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης ότι δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους, τους ενεργούς πολίτες, τους εκπροσώπους φορέων και θεσμών που μου πρότειναν, με ιδιαίτερη ζέση, να θέσω υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Διαβάστε περισσότερα...

Αγώνας δρόμου προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη θα γίνει στη Γορτυνία!

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ, σε συνεργασία με το  ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, και την υποστήριξη των:  «ΜΟΥΣΕΙΟ ΖΑΤΟΥΝΑΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»,  Δημοτικά διαμερίσματα ΖΑΤΟΥΝΑΣ και ΒΑΛΤΕΣΙΝΙΚΟΥ, του συνδέσμου Ζατουνιτών "ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΪΚΟΠΟΥΛΟΣ", και των τοπικών φορέων Δημητσάνας και Βαλτεσινίκου, διοργανώνουν τον 5ο κατά σειρά λαϊκό αγώνα δρόμου, προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκημε τίτλο:  «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2014»
Διαβάστε περισσότερα...

Παραίτηση Πρόεδρου και νέα διοίκηση στο Σύλλογο Συρναίων

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συρναίων "Ο Ευαγγελισμός" συνήλθε σε συνεδρίαση την 17η Φεβρουαρίου 2014, με αφορμή την παραίτηση του Προέδρου του, Δημήτρη Ι. Σιέμπου. 
Μετά από ομόφωνη απόφαση συγκροτήθηκε εκ νεόυ σε σώμα ως εξής:
Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές για τους Ιδιόκτητες Φορτηγών Αυτοκινήτων Αρκαδίας (vd)

Το Σάββατο θα γίνουν οι εκλογές του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως Αρκαδίας. Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Παινέσης. Οι εκλογές θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι και μετά στο κτίριο της ΟΕΒΑ, στην Τρίπολη.
Ο κλάδος των αυτοκινητιστών Δημοσίας Χρήσεως λένε ότι έχουν τεράστια προβλήματα και επίσης τόνισαν ότι τα διόδια είναι δυσβάστακτα. 
Διαβάστε περισσότερα...

Οργή στη λαϊκή αγορά της Τρίπολης για τα νέα μέτρα και την ατιμωρησία: «Αυτοί τα φάγανε, εμείς τα πληρώνουμε» (vd)

Στη λαϊκή αγορά της Πλατείας Μαντινείας (Μπασιάκου) πήγε την Τετάρτη η κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» και μίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές.
Η κίνηση ήταν μειωμένη, παρά το γεγονός ότι ο καιρός ήταν ιδανικός. Ο κόσμος δεν έχει χρήματα και δεν μπορεί να κάνει τις αγορές του, αν και οι τιμές είναι χαμηλές.
Όλοι στις απαντήσεις του φάνηκαν εξαγριωμένοι με τον πολιτικό κόσμο για τα οικονομικά μέτρα.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...