Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Τα μυστικά ραντεβού σε ξενοδοχείο, οι … υποχρεωτικές ευχές και το δίδυμο της περιφέρειας!

- Καλημέρα και καλή ...τσικνοπαρασκευή! Τώρα που μάθαμε τη δουλειά θα την κάνουμε κάθε μέρα μέχρι να τελειώσουν τα κάρβουνα! Λουκάνικα και σουβλάκια έχουμε ακόμα. Στην υγειά μας ρε παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτο! Φωτιά στα Μαγούλιανα … Φλεβάρη μήνα!

20 Φεβρουαρίου 2014 δείχνουν τα ημερολόγια με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να προσπαθούν να διανοίξουν τους δρόμους από τις χιονοπτώσεις... αυτό θα ήταν το φυσιολογικό... στην πραγματικότητα όμως είχαν να αντιμετωπίσουν πυρκαγιά!
Διαβάστε περισσότερα...

Πυροβόλησαν παιδιά που μάζευαν ξύλα στην Πελοπόννησο...

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας ανήλικος Ρομά, ηλικίας 13 ετών, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από απόσταση σήμερα το μεσημέρι ενώ μάζευε μαζί με ένα ακόμη παιδί ξύλα.
Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε με ένα κλικ την «εικόνα» σας στην εφορία

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία έθεσε σε εφαρμογή η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων. Σύμφωνα με το eisodima.gr, δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να αντλεί πληροφορίες για όλες τις πληρωμές που έχει κάνει στην εφορία ακόμη και πριν από χρόνια και να μάθει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την πλήρη εικόνα για τον λογαριασμό του στην εφορία. Την υπηρεσία λανσάρισε ο γενικός γραμματέας φορολογικών εσόδων μέσω twitter. Θα την βρείτε κάνοντας κλικ στην «προσωποποιημένη πληροφόρηση» (http://www.gsis.gr/gsis_site/) και στην καινούργια επιλογή που αναφέρει «στοιχεία πληρωμών». Αμέσως, θα δείτε την ακόλουθη ενημέρωση:
Διαβάστε περισσότερα...

Κούλουμα στην Παλαιά Επισκοπή με τον Τεγεατικό!

Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος σας προσκαλεί τη Καθαρή Δευτέρα στις 3 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00 να συμμετέχετε στο Παραδοσιακό γλέντι που οργανώνει στην Παλαιά Επισκοπή στον χώρο του Μεγάρου του Συνδέσμου.
Διαβάστε περισσότερα...

Σύμβαση για να ολοκληρωθεί το έργο ύδρευσης Βλαχοκερασιάς - Κερασιάς

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τρίπολης και της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για την ολοκλήρωση του έργου ΥΔΡΕΥΣΗ Τ.Κ. ΒΛΑΧΟΚΕΡΑΣΙΑΣ – ΚΕΡΑΣΙΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα...

Σαρώνει το «τραγούδι της Τρίπολης» - Πρώτο και με διαφορά στην ψηφοφορία «Life’s good.gr»!

Το τραγούδι που ετοίμασαν μαθητές για την Τρίπολη σαρώνει στον διαγωνισμό «Life’s good.gr»!
Μέχρι στιγμής είναι πρώτο με 1066 ψήφους στην κατηγορία «Μουσική» και ακολουθεί ένα video clip με τίτλο «Από τη Θράκη ως την Κρήτη» στη δεύτερη θέση με τις μισές ψήφους!
Τα παιδιά από την Τρίπολη έκαναν εξαιρετική δουλειά και φαίνεται ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσουν!
Διαβάστε περισσότερα...

Τσικνοπέμπτη: Ήθη και έθιμα στην Τρίπολη

Οι τρεις εβδομάδες των Αποκριών  ονομάζονται κατά χρονική σειρά Προφωνή, Κρεατινή και της Τυροφάγου.
Στο μέσο της Κρεατινής εβδομάδας βρίσκεται η Τσικνοπέμπτη η οποία είναι η πέμπτη ημέρα της δεύτερης εβδομάδος του Τριωδίου, η Τσικνοπέμπτη  τυγχάνει   11 ημέρες πριν την Καθαρά ∆ευτέρα.  Είναι ημέρα χαράς αλλά και προετοιμασίας για τους Ελληνορθόδοξους χριστιανούς, καθώς  εντός ολίγου αρχίζει η σαρανταήμερη περίοδος της Σαρακοστής πριν το Πάσχα.
Διαβάστε περισσότερα...

6.000.000 € για … τουριστική προβολή! Ονόματα και τιμολόγια ζητά ο Γόντικας από τον Τατούλη (vd)!

Για … μύθους τα περί «Μυθικής Πελοποννήσου» μίλησε ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Γόντικας, προχωρώντας σε συνέντευξη τύπου για τα 5.897.000 € που θα διαθέσει η Περιφέρεια για τουριστικές δράσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...