Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το απίθανο δώρο στον Παυλή, η ανεπιθύμητη Ντίνα και η παρέα των δύο συνονόματων γιατρών!

- Καλημέρα Αρκαδία! Χαμός γίνεται με τους αποκριάτικους χορούς στην Τρίπολη. Άσε που μερικοί σύλλογοι κόβουν ακόμα ...πρωτοχρονιάτικες πίτες! Αλλά από πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν ...κοπεί; Έτσι δεν είναι;
Διαβάστε περισσότερα...

Διορία 20 ημερών έδωσε ο Δήμος στα καταστήματα για να μπει τάξη σε «Πετρινού» και «Δεληγιάννη»

Έλεγχοι έχουν γίνει στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πλατείας Πετρινού και του πεζόδρομου Δεληγιάννη, με τους δημοτικούς υπαλλήλους να έχουν επισημάνει τα προβλήματα του κάθε καταστήματος, να έχουν γίνει οι σχετικές παρατηρήσεις στους ιδιοκτήτες τους και να τους έχει δοθεί 20 μέρες προθεσμία για να συμμορφωθούν, αλλιώς προβλέπεται να υπάρξουν κυρώσεις.
Διαβάστε περισσότερα...

Πρώτη συζήτηση για συνεργασία «Παυλή-Τζιούμη» - Νέο ραντεβού και λύση για τον αρχηγό μέσω γκάλοπ!

Θετικό ήταν το κλίμα στην πρώτη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία της ομάδας «Τα Κοινά» για να υπάρξει ενωτικό ψηφοδέλτιο στο Δήμο Τρίπολης.
Στη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και διήρκησε για αρκετές ώρες, πήγαν οι Παυλής και Τζιούμης (μαζί με συνεργάτες τους), ενώ δεν πήγαν οι Τσιαμούλος (είχε πει ότι αν δεν είναι όλοι, δεν θα πάει) και Γεωργακόπουλος.
Διαβάστε περισσότερα...

Αλαλούμ για τα τραπεζοκαθίσματα στην οδό «Δημητρακοπούλου» - Τρεις προτάσεις, καμία απόφαση!

Έντονη ήταν η συζήτηση για ακόμη μια φορά στη συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης, το απόγευμα της Τετάρτης, όσον αφορά στην επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων και στην κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από κατασκευές που έχουν αναπτύξει ιδιοκτήτες καφετεριών.
Η συζήτηση αφορούσε συγκεκριμένα την καφετέρια "Οlive green" (η οποία λειτουργεί στην οδό «Δημητρακοπούλου») και ζητά 6 μέτρα για την επέκταση τραπεζοκαθισμάτων (ο ιδιοκτήτης της Απόστολος Κυρίμης παρευρέθηκε στη συνεδρίαση).
Διαβάστε περισσότερα...

Επιτακτική ανάγκη η αναδιοργάνωση-αναδιάρθρωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Γορτυνίας

Η αναδιοργάνωση-αναδιάρθρωση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Γορτυνίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την επίλυση πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας που η συγκεκριμένη περιοχή αντιμετωπίζει.
Με το παρόν άρθρο παρουσιάζω δέσμη παρεμβάσεων που θα πρέπει να λάβουν στο συγκεκριμένο τομέα και ενδεχομένως να αποτελέσουν τροφή για σκέψη σε πολλούς Γορτύνιους συνδημότες για να καταθέσουν και αυτοί με τη σειρά τους τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.
Διαβάστε περισσότερα...

Μαρνέρης, Λυσίκατος και δύο αριστεροί συνδυασμοί στις δημοτικές εκλογές της Νότιας Κυνουρίας!

Ξεκαθαρίζει το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, με το πιθανότερο –τη δεδομένη χρονική στιγμή- να υπάρξουν τέσσερα ψηφοδέλτια που θα ριχτούν στη μάχη των εκλογών.
Πιο συγκεκριμένα:
Διαβάστε περισσότερα...

Ομιλία στην Τρίπολη από τους Ενεργούς Ελεύθερους Ενωμένους Έλληνες!

Το Σάββατο 8 Μαρτίου στην Τρίπολη (ή στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης ή στο Εργατικό Κέντρο) στις 5-6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ομιλία-ενημέρωση με θέμα «Η δυσχερής οικονομική κατάσταση των πολιτών και των οικογενειών και οι πιθανές λύσεις που υπάρχουν» από τον Οργανισμό «Ενεργοί Ελεύθεροι Ενωμένοι Έλληνες».
Διαβάστε περισσότερα...

Τι γίνεται με την αδειοδότηση των σταδίων στη Μεγαλόπολη;

Το  ανοιχτό  και  το  κλειστό  αθλητικό  στάδιο  Μεγαλόπολης είναι  κατά  αντικειμενική  ομολογία  "πραγματικά  στολίδια"
Όμως  παραμένουν  χωρίς  πιστοποίηση  άδειας  λειτουργίας  μέχρι  και  σήμερα!
Διαβάστε περισσότερα...

Νέα από τα Μαλλωτά Μεγαλόπολης (εικόνες)

Σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση, με χαρακτηριστικά την καλή διάθεση και το κέφι, προσαρμοσμένα στο κλίμα των αποκριάτικων ημερών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2014, στην ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαλλωτών «Η Πρόοδος». Τηρώντας το έθιμο της φωτιάς των Αποκριών, στον προαύλιο χώρο του σχολείου είχαμε ανάψει μια μεγάλη φωτιά.
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίπολη - Συλλαλητήριο οικοδόμων για την ανεργία

Το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνοεργατών Οικοδόμων αναφέρει σε ανακοίνωση ότι «ο κλάδος που εκπροσωπούμε είναι αυτός που έχει τσακίσει η ανεργία σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει προηγούμενο. Οι επιπτώσεις είναι πολλές και τεράστιες και για μας και για τις οικογένειές μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μας παραμένουν άνεργοι χωρίς να "σταυρώνουν" μεροκάματο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της επιβίωσης, ανασφάλιστοι, χωρίς γιατρό και φάρμακα, χωρίς καμία επιδότηση. Αρκετοί χωρίς φως, νερό, πετρέλαιο. Άλλοι κινδυνεύουν από πλειστηριασμούς και άλλοι από τον κίνδυνο της έξωσης από το σπίτι λόγο των οφειλών.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...