Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Δεν είμαι και δεν θα γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Οδυσσέας Βουδούρης! (vd)

Ο Οδυσσέας Βουδούρης μίλησε στην εκπομπή "ΣΚΑΪ" του Νίκου Ευαγγελάτου για την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: "Αυτές θα κρίνουν πότε θα γίνουν οι βουλευτικές εκλογές", ενώ αμέσως μετά ξεκαθάρισε ότι "ούτε είμαι, ούτε και θα γίνω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ".
Διαβάστε περισσότερα...

Το «πράσινο» λαχείο, η άδικη απουσία του καρναβαλιού και το νέο λουκέτο στην Τρίπολη!

- Καλημέρα άνοιξη. Σήμερα αποχαιρετάμε τον Φλεβάρη και αύριο υποδεχόμαστε την άνοιξη του 2014."Θα ΄ναι σα να μπαίνει η άνοιξη" που λέει και το τραγούδι. Καλημέρα Αρκαδία!
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικο πάρτυ από τον ΣΑΤ το Σάββατο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (Σ.Α.Τ.) καλεί μικρούς και μεγάλους στο αποκριάτικο μασκέ πάρτι, που διοργανώνει το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς (1 Μαρτίου), στις εγκαταστάσεις του (5ο χλμ Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης), στις 6:30 το απόγευμα.
Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλο πρόβλημα στην Καρδιολογική Κλινική - Φεύγουν επικουρικοί γιατροί, δεν «βγαίνουν» οι εφημερίες!

 Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται στην Καρδιολογική Κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, αφού τέλειωσε ήδη η ετήσια θητεία του ενός επικουρικού ιατρού, ο άλλος επικουρικός θα φύγει τον Μάρτιο, ενώ ένας γιατρός έχει αποσπασθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Διαβάστε περισσότερα...

74χρονος κατηγορείται για την έκρηξη σε ξενώνα στο Ελληνικό Γορτυνίας!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Δημητσάνας, υπόθεση πρόκλησης υλικών ζημιών μετά από έκρηξη και εμπρησμό σε ξενώνα, που είχε συμβεί την 13.6.2013 τα ξημερώματα, στο Ελληνικό.
Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μισθωτήρια στην Αρκαδία

Σε σχέση με τις υποχρεώσεις υποβολής μισθωτηρίων στην Αρκαδία και για την αποφυγή τυχόν παρερμηνειών, όλοι πρέπει να γνωρίζουν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε, το Υπουργείο Οικονομικών, ότι:
Διαβάστε περισσότερα...

Το καλοκαίρι αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος «Λεύκτρο-Σπάρτη»

Το ζήτημα της πορείας των μεγάλων οδικών έργων της Λακωνίας, έφερε στη Βουλή η Φεβρωνία Πατριανάκου, αναδεικνύοντας τη συμβολή τους στην αξιοποίηση των αναπτυξιακών προοπτικών του Νομού.
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...