Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Δωρεάν και ελεύθερο ίντερνετ σε περιοχές του Δήμου Γορτυνίας!

Ο Δήμος Γορτυνίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την αρχή του μήνα έχουν ενεργοποιηθεί οι πρώτοι κόμβοι (hot spots) του Δημόσιου Δίκτυου Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο (Wi-Fi) του Δήμου Γορτυνίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Το «Καληνύχτα Αρκαδία» … μασκαρεύει τους «δικούς μας» πολιτικούς και δημοσιογράφους!

- Καλημέρα αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά. Καλό μήνα και καλές Απόκριες. Όλα είναι έτοιμα για τα καρναβάλια της Αρκαδίας. Μόνο ο καιρός φαίνεται ότι δε συμφωνεί με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις. Λέτε να μας τα χαλάσει;
Διαβάστε περισσότερα...

Η διαχρονικότητα της «ψωροκώσταινας» με τα λόγια του σατιρικού ποιητή Γεωργίου Σουρή

O TEMPORA O MORES: Όλα όσα συνέβησαν σωρευτικά μέχρι την έναρξη και συνεχίζουν να συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας στη δίνη της πολυθεματικής κρίσης, είναι ένα περίπλοκο, σύνθετο, πολύπλοκο, πολυδιάστατο και πολυπαραμετρικό ζήτημα.
Διαβάστε στο παρακάτω συνημμένο αρχείο ολόκληρο το άρθρο του Κωνσταντίνου Γαλιώτου.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι βραβεύσεις στη «βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης»! (εικόνες)

Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη ετήσια «Βραδιά ΑΕΚ Τρίπολης». Ευχαριστεί πολύ τον προπονητή της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Στάικο Βεργέτη που μετά από κοπιώδες ταξίδι βρέθηκε κοντά μας για να βραβευθεί για την προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ Τρίπολης (ως ποδοσφαιριστής για 9 χρόνια!), αλλά και στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο. Ευχαριστεί τον κ. Ιωάννη Χάγιο και γι’ αυτό τον βράβευσε για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως και τον Αντώνη Ψύλλα (ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα).
Διαβάστε περισσότερα...

Τους πήρε το ποτάμι, τους πήρε ο ποταμός!!!

Είναι ένα γνωστό Δημοτικό άσμα, που έχει γίνει και σύνθημα στα χείλη του λαού μας, όταν θέλουμε να δείξουμε την απελπιστική κατάσταση που έχει περιέλθει μία ομάδα ανθρώπων η κάποιο φυσικό μεμονωμένο πρόσωπο!
Ο λόγος στη προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο του τόπου μας!
Διαβάστε περισσότερα...

Αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας – Όλο το πρόγραμμα για το τριήμερο!

Το «Καλημέρα Αρκαδία» παρουσιάζει σήμερα το πλήρες πρόγραμμα όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων οι οποίες έχουν προγραμματιστεί από το Σάββατο μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Είναι πολλά τα λεφτά - 6.000.000 € για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας – Γιατί δεν δίνουν στοιχεία Τατούλης και Νικολάκου;

Δεν πρόκειται να κλείσει τόσο εύκολα το θέμα με τα σχεδόν 6.000.000 ευρώ τα οποία διαχειρίζεται η Περιφέρεια (μέσω της Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε.) για τουριστικές δράσεις!
Τα χρήματα είναι μέσω ΕΣΠΑ και η αλήθεια είναι ότι δεν επιβαρύνεται το ταμείο της Περιφέρειας. Επίσης, αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει πολλές δράσεις για την προβολή της Περιφέρειας στο εξωτερικό και όχι μόνο.
Διαβάστε περισσότερα...

Παραμένει στην Τρίπολη η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Πελοποννήσου;

Φαίνεται ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αποσυρθεί η διάταξη του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Τουρισμού που προέβλεπε κατάργηση της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη και μεταφορά της στην Πάτρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Προτάσεις από τον Αστέρα για να γίνει πιο ελκυστικό το προϊόν του ποδοσφαίρου!

Με αιτία τα διαδραματιζόμενα τελευταία στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και την αφορμή που βρίσκουν κάποιοι να το λιθοβολούν σε κάθε ευκαιρία, αλλά και τη δημόσια πρόσκληση που έγινε στην κοινή συνέντευξη τύπου των Προέδρων της ΕΠΟ και S.L, για κατάθεση προτάσεων, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, υπέβαλλε τις παρακάτω προτάσεις:
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευόπουλος: Κατηγορεί το Δήμαρχο Γορτυνίας για βίαιη καθαίρεση της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης!

Δήλωση – καταγγελία προς το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γορτυνίας έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Γορτυνία Νέα Εποχή, Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, επισημαίνοντας: «Στην ημερησία διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος έχει θέση θέμα αντικατάστασης της προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας. 
Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...