Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Οι άτολμοι αντάρτες, η κλάψα του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι που χρωστάνε της … Μιχαλούς!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Aν νομίζετε ότι η κακοκαιρία στην Αρκαδία θα τελειώσει τον Φλεβάρη κάνετε μεγάλο λάθος! Η ΕΜΥ ανακοίνωσε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη περιμένουμε χιόνια. Δηλ. θα επιβεβαιωθεί το γνωστό " Μάρτης γδάρτης και κακός ...παλουκοκαύτης ". Συμπέρασμα για όλα φταίει ο ...κακός μας ο καιρός!

Διαβάστε περισσότερα...

Τηλεοπτική συνέντευξη Παυλή με αποκαλύψεις για Παναρκαδικό, συνεργασίες και αιχμές για Τσιαμούλο!

Στην εκπομπή «Πρόσωπο με Πρόσωπο» που παρουσιάζει ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος στο TVSuperφιλοξενήθηκε, την Πέμπτη βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Κάποια από τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης είναι τα παρακάτω:

Διαβάστε περισσότερα...

Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου –Αφιέρωμα στον Καβάφη, παραδοσιακό γλέντι και κοπή πίτας (εικόνες)!

Μια εκδήλωση ιδιαίτερη, υψηλών απαιτήσεων και ανώτερου πνευματικού επιπέδου, διοργάνωσε η Ένωση Αρκάδων Αγίου Δημητρίου προς τιμή του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κ.Π.Καβάφη, στο δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Ιστορική διάλεξη για την Αρκαδία στην Αθήνα

Το Ινστιτούτο Ιστορικών Ερευνών /ΕΙΕ, Τομέας Βυζαντινών Ερευνών, Πρόγραμμα “Ιστορική Γεωγραφία του Ελληνικού Χώρου” σας προσκαλεί στη Διάλεξη "Οι Σλάβοι στην Πελοπόννησο. Τα νέα στοιχεία από την ανασκαφή δύο νεκροταφείων στην Αρκαδία" του Δρ. Δημήτρη Αθανασούλη, Διευθυντή της 25ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας (Νατάσα Βασιλείου, Κέλυ Κουζέλη, Susanne Μεταξά, Χρύσα Μπούρμπου, Πένυ Κολιάτση & Φρόσω Πλατή) την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014, 6.30 μ.μ. 

Διαβάστε περισσότερα...

«Συνωστισμός» υποψηφίων Δημάρχων στη Γορτυνία – Όλα τα σενάρια και οι πιθανές υποψηφιότητες!

Η πιο ενδιαφέρουσα προεκλογική μάχη στην Αρκαδία αναμένεται να δοθεί στο Δήμο Γορτυνίας! Χιλιάδες Γορτύνιοι που ζουν εντός και εκτός Αρκαδίας παρακολουθούν τις δημοτικές εξελίξεις οι οποίοι είναι πολλές και … ανατρεπτικές, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Αντιδρούν οι αρτοποιοί στην Αρκαδία στην ονομασία «φούρνος» για τα σούπερ μάρκετ που πουλάνε ψωμί! (vd)

Σημαντικό θέμα έχει δημιουργηθεί με την ονομασία που θα έχουν τα καταστήματα που πουλάει ψωμί. Οι αρτοποιοί στην Αρκαδία αντιδρούν στο ενδεχόμενο να ονομάζονται «φούρνοι» τα σούπερ μάρκετ ή άλλα μαγαζιά που απλώς πουλάνε ψωμί και δεν το παρασκευάζουν.

Διαβάστε περισσότερα...

Από το πρωί μέχρι το βράδυ λειτουργούν τα ΕΛΤΑ στην Τρίπολη- Ανοιχτά και το Σάββατο (vd)!

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας έχει με τη νέα χρονιά το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην Τρίπολη το οποίο λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ και το Σάββατο από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Διαβάστε περισσότερα...

Πληρώνει τη Δευτέρα ο ΕΛΓΑ στην Αρκαδία

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων παραγωγών της Αρκαδίας αποζημιώσεις συνολικού ύψους 484.467 ευρώ, που αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών για το έτος 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Κοπή πίτας και συνεστίαση του συλλόγου Βαλτεσινιωτών «η Κοίμηση της Θεοτόκου»

Η καθιερωμένη κοπή πίτας και η ετήσια συνεστίαση του Συλλόγου Βαλτεσινιωτών «η Κοίμηση της Θεοτόκου» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 το μεσημέρι και ώρα 13:00 στην ταβέρνα « Η ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑ» Διονυσίου Αρεοπαγίτου 7 – ΠΛΑΚΑ, εκατό μέτρα από τον σταθμό του Μετρό «Ακρόπολη», με συμμετοχή 20 € που περιλαμβάνει όπως πάντα φαγητό, κρασί, ζωντανή μουσική ( Για τα μέλη του συλλόγου νέων Βαλτεσινίκου «η Αναγέννηση», υπάρχει ειδική προσφορά συμμετοχής 12€ ) .

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...