Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Το χαράτσι πληρώνεται κανονικά μέχρι να υπάρξει οριστική δικαστική απόφαση

Η δικαστική απόφαση που θα κρίνει οριστικά εάν είναι αντισυνταγματικό ή όχι το πρώτο χαράτσι που εισπράχθηκε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ έχει μεγάλη ακόμη διαδρομή.

Ωστόσο, μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή, οι πολίτες οφείλουν να πληρώνουν κανονικά το χαράτσι που επιβάλλεται και πληρώνεται μαζί με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαθητές του Μουσικού Σχολείου περπάτησαν το Μαίναλο και ετοίμασαν μία μοναδική εργασία (vd)!

Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Βαδίζουμε στην Αρκαδία», στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Μαθητές της Β’ Λυκείου του Μουσικού σχολείου Τρίπολης ετοίμασαν την ερευνητική τους εργασία για το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στα σχολεία της Αρκαδίας

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του υπουργείου παιδείας στο νομό Αρκαδίας μέσω των γιατρών του κόσμου, απευθύνθηκαν στην ΕΛΜΕ και στα σχολεία και αναμένουν την τελική έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, για να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε διαθεσιμότητα παραμένουν 12 καθηγητές στην Αρκαδία - Μεγαλώνει ο φόβος της απόλυσης (vd)

Μόλις 11,41% ήταν η συμμετοχή των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης της Αρκαδίας στην απεργία της Παρασκευής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΛΜΕ Αρκαδίας Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναδάσωση στο Νότιο Μαίναλο!

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα συμμετάσχει στην αναδάσωση που θα πραγματοποιηθεί στο νότιο Μαίναλο, στα Λυκόχια, το Σάββατο 15-2-2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Πετράκος «καρφώνει» Βουδούρη που έλεγε ότι η πολιτική Τσίπρα βάζει σε κίνδυνο την Ελλάδα (vd)!

Αλαλούμ επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ με την υποψηφιότητα Βουδούρη στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου. Μπορεί την Παρασκευή στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης να τέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, εκ μέρους της Αριστερής Πλατφόρμας ζήτημα άρσης της υποστήριξης στην υποψηφιότητα του Βουδούρη με τη πλειοψηφία του οργάνου να απορρίπτει τέτοια συζήτηση, αλλά το κλίμα είναι τεταμένο!

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να μειώσετε ακόμα και στο μισό τις δόσεις από δάνεια και κάρτες

Και όμως μπορείτε να μειώσετε ακόμα και στο μισό τις δόσεις από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες. Αρκεί να διαλέξετε την καλύτερη πρόταση από αυτές που έχουν σε ισχύ οι τράπεζες για την ρύθμιση όχι μόνο των καθυστερούμενων, αλλά και των ενήμερων δανείων. Και αν δεν δεχτούν; Υπάρχει πάντοτε ο νόμος Κατσέλη…
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικά στις 18 και 25 Μαΐου οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές – Όλη η τροπολογία!

Η δυνατότητα διεξαγωγής των ευρωεκλογών κατά τη διενέργεια της επαναληπτικής ψηφοφορίας (δεύτερης Κυριακής) των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών θεσμοθετείται με τροπολογία, η οποία κατατέθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κέντρο δια βίου μάθησης στη Γορτυνία!

Ο Δήμος Γορτυνίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο δια βίου Μάθησης του Δήμου. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα...

Επίθεση Νικολάου (ΚΚΕ) στα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας με αναφορές σε «Χρυσαυγίτικη πρακτική» (vd)!

Σκληρή κριτική έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης Δημήτρης Νικολάου (στέλεχος του ΚΚΕ) προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με αφορμή τα όσα έγιναν στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για το ζήτημα της χρήσης κοινοχρήστων χώρων της Πλατείας Πετρινού στην Αρκαδική Πρωτεύουσα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...