Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας είπε «όχι» στην υποψηφιότητα Βουδούρη – Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας;

Στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο", ο βουλευτης Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος τόνισε ότι στην Κόρινθο η τοπική οργάνωση απέρριψε την υποψηφιότητα Βουδούρη, ενώ και στους άλλους νομούς υπάρχουν διαφωνίες. "Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Πελοποννήσου αυτές τις ημέρες συζητούν, ήδη η Κορινθία έχει πάρει αρνητική απόφαση, η Μεσσηνία ακολουθεί την Κυριακή...Καλούμε τη Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να επανεξετάσει την υποψηφιότητα γιατί δεν θεωρεί ότι είναι μια υποψηφιότητα που συσπειρώνει. Υπάρχουν αντιρρήσεις πολλές", δηλώνει σχετικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Βοήθεια της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σε άπορους της Μεγαλόπολης και της Γορτυνίας

Η Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως εκφράζει «από βάθους καρδίας τάς θερμάς καί εἰλικρινεῖς εὐχαριστίας μας εἰς τήν Ἕνωσιν Ἑλλήνων Ἐφοπλιστῶν διά τήν στήριξιν τοῦ Φιλανθρωπικοῦ ἔργου, τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεώς μας, διά τάς πλουσίας μηνιαίας προσφοράς τυποποιημένων ειδῶν τροφίμων καί προσωπικῆς ὑγιεινῆς πρός τούς ἀπόρους καί πένητας ἀδελφούς μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανθρωπιστική βοήθεια … από τα παιδιά της βόρειας Κυνουρίας στα παιδιά της Κεφαλονιάς»! (εικόνες)

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου να στηρίξει την πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου νηπιαγωγείου Άστρους σε συνεργασία με τους γιατρούς του κόσμου να συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης και να ενίσχυση τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στην Κεφαλονιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Πότε θα γίνει το επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων στην Τρίπολη!

Στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. κ. Βασίλης Γιαννακάκος ανήγγειλε για το 2014:

Διαβάστε περισσότερα...

Την πίτα της έκοψε η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας

Την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στην αίθουσα της Ομοσπονδίας (Τζωρτζ 9, 1ος όροφος, Πλατεία Κάνιγγος).

Διαβάστε περισσότερα...

Αγρότες έκλεισαν με τα τρακτέρ τους την είσοδο της πόλης του Άργους (εικόνες)!

Παναργολικό συλλαλητήριο το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στην πόλη του Άργους . Αγρότες και κτηνοτρόφοι από την Αργολίδα έκαναν πορεία με τα τρακτέρ τους στην πόλη του Άργους διαμαρτυρόμενοι για τα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Γέμισε κόσμο το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου! (vd)

Γέμισε κόσμο το Σάββατο το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου από χιονοδρόμους και τουρίστες που ήρθαν να απολαύσουν το χιόνι, αναφέρει η ομάδα «Χιονοδρομικό Κέντρο Μαίναλου», σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προθέτει ότι «όλοι οι αναβατήρες σε λειτουργία αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες».

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γκρόσιος του Αστέρα κλήθηκε στην εθνική παίδων!

Την Ουκρανία θ’ αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στο Λουτράκι η Εθνική Παίδων την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου (15.00), στο πλαίσιο προετοιμασίας για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Διαβάστε περισσότερα...

Το άλλο Σάββατο παίζει πάλι ο Αρκαδικός

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας συνεχίστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς οι προπονήσεις του Αρκαδικού, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες στο προπονητικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...