Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 - Kalimera Arkadia

«Ταξίδι στον Χαχαζόνιο» για τα παιδιά στον αποκριάτικο χορό του Σώματος Οδηγισμού (vd)

 Την καθιερωμένη αποκριάτικη γιορτή του πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Το εκλογικό του κέντρο στο Λεωνίδιο εγκαινιάζει ο Μαρνέρης!

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας και Πρόεδρος της Συμπολιτείας Γιάννης Μαρνέρης, επισημαίνει σε ανακοίνωση του, ότι «ο κορμός του Ψηφοδελτίου της Κυψέλης των Γενεών μας, μέσα από το οποίο θα προκύψει η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής που χρειαζόμαστε στο ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ για την περίοδο 2014 - 2019, είναι έτοιμος!

Διαβάστε περισσότερα...

Έλεγχος της αστυνομίας και αυτόφωρο για την άδεια του Χιονοδρομικού Κέντρου!

Σε έλεγχο για την άδεια λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου προχώρησαν την Κυριακή οι αστυνομικές υπηρεσίες, όπως επιβεβαίωσε στο «Καλημέρα Αρκαδία» το γραφείο ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ. στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Μνήμες … Euro 2004 στην κοπή πίτας των φίλων της Εθνικής –Τιμήθηκε ο Μιχάλης Καψής (vd)!

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου το 20014, ο κεντρικός αμυντικός της τότε Εθνικής Ομάδας, Μιχάλης Καψής, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωσης του Συλλόγου Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρία γκολ έφαγε ο Αστέρας στο Περιστέρι αν και έπαιζε με παίχτη παραπάνω! (vd)

Αν και έπαιζε από το 16ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Φυτανίδη, ο Ατρόμητος πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, σε αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Καραμάνος στο 22΄, ο Νάστος στο 69΄ και ο Ούμπιντες με πέναλτι στο 79΄ σκόραραν για την αθηναϊκή ομάδα, που πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της και εδραιώνεται στην τρίτη θέση της κατάταξης. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Χουάνμα στο 88΄.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Αρκαδία δεν ξεχνά τον Θ. Κολοκοτρώνη - Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Ελευθερωτή του Γένους! (vd)

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση και μετά τη Θεία Λειτουργία, τελέστηκε μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του Αρχιστράτηγου και Ελευθερωτή του Γένους μας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που έχει καθιερώσει η Παγγορτυνιακή Ένωση από το 1990.

Διαβάστε περισσότερα...

Δείτε το βίντεο για το νέο επεισόδιο στο «Κάτω Παρτάλι» … Γορτυνίας!

Τη Δευτέρα στις 10.30 το βράδυ θα προβάλλει το Mega το νέο επεισόδιο του κωμικού σίριαλ «Κάτω Παρτάλι» το οποίο σύμφωνα με το σενάριο διαδραματίζεται σε ένα … περίεργο χωριό της κάτω Γορτυνίας!

Διαβάστε περισσότερα...

«Άνω – κάτω» η παράταξη Τατούλη – Θα φτάσουν σε παραιτήσεις Πουλοκέφαλος, Πουλάς και Δέδες;

Πολύ μεγάλη αναταραχή επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά την πρόσφατη σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη- για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα...

Οριστικό – Ανάμεσα σε Γιαννούλη και Θεοχάρη αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Τρίπολης!

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα του πρόσωπου που θα τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαντινειακή Συμπολιτεία» (που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) για τις δημοτικές εκλογές της Τρίπολης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...