Menu
RSS
Σάββατο, 25/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επικεφαλής της Αρκαδικής διαιτησίας η Ελένη Κυρίου από το Λεωνίδιο!

Επικεφαλής της Αρκαδικής διαιτησίας η Ελένη Κυρίου από το Λεωνίδιο!
Η Ελένη Κυρίου από το Λεωνίδιο τοποθετήθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Α.) επικεφαλής της Αρκαδικής διαιτησίας, αναλαμβάνοντας χρέη αρχιδιαιτητή σε συνεργασία με τον Γεώργιο Τσούκα.
 
Ξεκίνησε την διαιτησία ποδοσφαίρου το 1998 στον Σύνδεσμο Διαιτητών Αρκαδίας. Με θητεία 6 χρόνων στην Γ’ Εθνική και διεθνής διαιτητής από το 2005 έως το 2009.
 
Το 2009 σταμάτησε την ενεργό δράση και έγινε παρατηρητής Γ’ Εθνικής και εκπαιδευτής Α’ κατηγορίας, ιδιότητες που διατηρεί έκτοτε και πρόσφατα επελέγη από την ΚΕΔ/ΕΠΟ στον πίνακα των Μεντόρων για διαιτητές ταλέντα.
 
Από το 2009 είναι επίσης εξωτερικός συνεργάτης της ΕΠΟ ως εκπαιδευτής διαιτητών στα ετήσια σεμινάρια και βοηθός του προπονητή φυσικής κατάστασης αρμόδιου για την εκγύμναση των  Ελλήνων διαιτητών.
 
Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής διαιτητών από την ΦΙΦΑ με σεμινάρια το 2009 και 2011 στο Λονδίνο που διοργανώθηκαν από την Αγγλική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
 
Από το 2010 διατελεί επίσης ως Διεθνής Παρατηρητής Διαιτησίας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις γυναικείου ποδοσφαίρου. 
 
Τον Μάιο του 2013 παρακολούθησε στην Ελβετία το σεμινάριο της UEFA Women Core-1 ως μέντορας γυναικών διαιτητών με συμμετοχή 20 γυναικών διαιτητών από όλη την Ευρώπη.
 
Στην Αρκαδία επέστρεψε ώστε να συμβάλλει με την εμπειρία της σε Ελλάδα και εξωτερικό και τις γνώσεις της στην ανάπτυξη και βελτίωση των εν ενεργεία διαιτητών καθώς και στην δημιουργία της νέας γενιάς διαιτητών.
 
Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

http://www.leonidion.gr/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...