Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποκλείστηκε αλλά κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα ο Αρκαδικός…

Αποκλείστηκε αλλά κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα ο Αρκαδικός…

Σε μία γιορτή του μπάσκετ και σε ένα παιχνίδι που οι φίλαθλοι που το παρακολούθησαν σίγουρα το χάρηκαν και ευχαριστήθηκαν με αποκορύφωμα τα εντυπωσιακά καρφώματα των Πάνου και Τέρνερ, ο Αρκαδικός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου από τον πολύ καλό φέτος Πανελευσινιακό.

Ο Αρκαδικός μπορεί να ηττήθηκε 69-84 από μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όπως είναι ο Πανελευσινιακός, ωστόσο οι παίκτες του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και στο τέλος κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης δεν είχε στη διάθεση του, τους Γκόβα, Λαμπράκο, Μπουρή, ωστόσο είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και συστήματα, απέναντι σε μία ομάδα που σαφώς είναι πιο έτοιμη και διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ, βγάζοντας τα δικά του συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Διαιτητές: Σταματόπουλος, Δεσλής, Νικολούλης

Δεκάλεπτα: 18-26, 35-54, 47-71, 69-84

Αρκαδικός (Καστρίτης): Καραμαλέγκος 6, Πίνης 3 (1), Γατσόπουλος, Κοψαύτης 15 (1), Προδρόμου 20, Τζάτζας, Πόπαντιτς 12 (2), Γιαννουλάκος 4, Πάνου 9.

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 2, Παπαμακάριος 14 (2), Αβραμίδης, Ράλει-Ρος 2, Δημάκος 10 (2), Τζόουνς 11, Μαγκουνής 4, Φάγιε 19 (3), Ρεκουνιώτης 1, Μελισσαράτος 3, Τέρνερ 18, Χουχούμης.

Η προετοιμασία του Αρκαδικού θα συνεχιστεί από την Δευτέρα το απόγευμα, αφού ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης έδωσε ρεπό για την Κυριακή, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προγραμματιστεί και κάποιο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...