Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

MVP του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις

MVP του Αστέρα ο Ντε Μπλάσις

Ο πρώτος MVP του Αστέρα σε εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος αναδείχθηκε μετά την ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ που κάλυψαν το παιχνίδι με την Καλλονή ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός, σημείωσε ένα γκολ και υπερίσχυσε των Ουσέρο, Χουάνμα, Τσαμπούρη, Γκόιαν, που ψηφίστηκαν επίσης.

Στις δηλώσεις του ο Ντε Μπλάσις μίλησε για τον σημερινό αγώνα, για τη βελτίωση της ομάδας και τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο:«Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε έναν αντίπαλο, που μέχρι σήμερα ήταν ψηλότερα στη βαθμολογία από μας. Είναι μία σημαντική βαθμολογικά νίκη.

Πιστεύω πώς βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Θεωρώ σημαντικό πώς κάνουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, ότι δεν έχουμε χάσει ακόμα και ότι μπορούμε και σκοράρουμε.

Όλοι οι αντίπαλοι είναι πολύ δύσκολοι, όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε»

Θυμίζουμε ότι το «Watch the MVP» είναι ο τίτλος της κοινής προσπάθειας που κάνουν, ο Αστέρας Τρίπολης με έναν εκ των χορηγών του, την επιχείρηση «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» προκειμένου να βραβεύσουν τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του Αστέρα στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Ο νικητής θα κερδίσει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου ένα ρολόι χειρός TW Steel, προσφορά της επιχείρησης «ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ ρολόι-κόσμημα» (www.badounas.com).

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Αστέρα για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια, στο τέλος της περιόδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...