Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δίκη των «στημένων» - Εισαγγελέας ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του Καϋμενάκη!

Δίκη των «στημένων» - Εισαγγελέας ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του Καϋμενάκη!

Η δίκη των «στημένων» ξεκίνησε με πολύμηνη καθυστέρηση αλλά μέχρις στιγμής δεν υπάρχει ουσία στην όλη διαδικασία καθώς οι πρώτοι 12 μάρτυρες, από τους 27 που έχουν κληθεί, καταθέτουν πως... «δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν»!

Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα και για τέσσερις από αυτούς η Εισαγγελέας Βιργινία Σακελλαροπούλου ζήτησε για αύριο Τετάρτη την βίαιη προσαγωγή τους. Πρόκειται για τους διαιτητές Δαλούκα, Κύρκο, για τον ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης, Καϋμενάκη και τον Χατζή (σ.σ. είναι άγνωστη η ιδιότητά του).

Ακόμα πάντως δεν έχει κληθεί να καταθέσει ο πρώην γγΑ, Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον φάκελο με τα στημένα στην UEFA. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να κληθούν επιπλέον μάρτυρες αν αυτό κριθεί απαραίτητο από το δικαστήριο.

Πέρα από αυτά, η δίκη θα συνεχιστεί και όλο το υπόλοιπο της εβδομάδας, ενώ την Τετάρτη έχει κληθεί να καταθέσει και ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης καθώς στο παρελθόν είχε κάνει μια εκπομπή σχετικά με τα στημένα η οποία είχε προβληθεί στην Δημόσια Τηλεόραση.

Η είδηση είναι από το sentragoal.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...