Menu
RSS
Τρίτη, 28/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επέστρεψε από την Αργεντινή ο Μπαρτολίνι

Επέστρεψε από την Αργεντινή ο Μπαρτολίνι

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι επέστρεψε στην Τρίπολη από την Αργεντινή, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του.

Ο Αργεντινός αμυντικός, χαιρέτησε όλους όσους ήταν στο γήπεδο, από τους διοικούντες, τους προπονητές, τους συμπαίκτες του, αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν την σημερινή προπόνηση.

Την ίδια στιγμή όμως, στον Αστέρα δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αφού ο αγώνας Κυπέλλου την προσεχή Πέμπτη (15.30) με τα Χανιά δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι στην Κρήτη.

Στην προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε διάφορους παίκτες και συστήματα εν όψει του αγώνα στα Χανιά, ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν εναντίον του Λεβαδειακού ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί αύριο το πρωί, ενώ την Τετάρτη το πρωί μετά την προπόνηση ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για τα Χανιά και αμέσως μετά θα αναχωρήσει ο Αστέρας για τον αγώνα-ρεβάνς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...