Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

1o στην Πελοπόννησο, 19ο στην Ελλάδα το σωματείο του Γ.Σ. Αρκαδίας (εικόνες)

1o στην Πελοπόννησο, 19ο στην Ελλάδα το σωματείο του Γ.Σ. Αρκαδίας (εικόνες)

Ανακοινώθηκε από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. η Πανελλήνια αξιολόγηση των σωματείων για το 2013 σύμφωνα με την οποία ο Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ βρίσκεται στην 19η θέση της Πανελλήνιας κατάταξης μεταξύ 294 αξιολογημένων σωματείων ενώ για μια ακόμα χρονιά ήταν το καλύτερο σωματείο της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου στην οποία ανήκει.

Η 19η θέση Πανελληνίως είναι η καλύτερη θέση που καταλαμβάνει το σωματείο μετά το 2008 όταν είχε καταλάβει την 14η θέση.

Αναμφισβήτητα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για ένα επαρχιακό σωματείο σαν τον Γ.Σ. Αρκαδίας το οποίο βρίσκεται ανελλιπώς επί σειρά ετών υψηλά στις αξιολογήσεις της ομοσπονδίας αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται μέσα στο σωματείο τα τελευταία χρόνια.

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με 13 μετάλλια ( 8χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο) και πολλές συμμετοχές σε τελικούς, καθώς επίσης πολύ καλός ήταν και ο απολογισμός στα διασυλλογικά πρωταθλήματα με πάρα πολλά μετάλλια επίσης.

Πρωταγωνιστές για μια ακόμα χρονιά οι Βασιλική Κουτσουμπού, Ιάσωνας Θανόπουλος, Νικολέτα Μπερδούση, Βασίλης Σιάκουλης, Φανή Λαμπροπούλου, Κατερίνα Μπερδούση,  Θεόδωρος Βινατσέλας, Μωισής Σέχου, οι οποίοι κατέκτησαν και Πανελλήνια μετάλλια καθώς επίσης και οι Νεράιντα Γκοτζάη, Ευάγγελος Έξαρχος, Αγγελική Λυμπεροπούλου, Χριστόπουλος Χρίστος, Μποσινάκης Κώστας, Μπούκα Σοφία, Άγγελική Τελλά, Βάλια Τελλά, Άντζελα Γκοντζάι, Καλδή Χρύσα, Λυμπέρη Κώστα, Αφροδίτη Τούφα, Μενσούρ Σέχου οι περισσότεροι από τους οποίους μπήκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές όχι μόνο σε αυτούς που αναφέραμε, αλλά σε  όλους όσους προσπαθούν καθημερινά με στόχο να γίνουν καλύτεροι, σε όλους τους προπονητές του συλλόγου,οι οποίοι είναι στα αγωνιστικά τμήματα οι, Ζαρμπαλάς Παναγιώτης, Ρουσσάκης Σάκης, και Τριανταφυλλόπουλος Σπύρος, και στις ακαδημίες οι Δημητρόπουλος Σπύρος και Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνα.

Επίσης ευχαριστούμε για την προπονητική τους βοήθεια τους Θανάση Σιούντρη,  Θανάση Γεωργακόπουλο, Κώστα Δρακόπουλο, Χρήστο Παπαχρήστο, Δημήτρη Γεωργόπουλο, Μανώλη Καραγιάννη, Χρήστο Παπαδόπουλο, και Νίκο Τσιάκουλα.

Όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές στο παρελθόν σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας ήταν ή Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Τρίπολης και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές  και τους προπονητές μας αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...