Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με καινούργιες μπάλες η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα

Με καινούργιες μπάλες η επιστροφή στις προπονήσεις για τον Αστέρα

Ξαναμπήκε σε ρυθμούς προπονήσεων ο Αστέρας από σήμερα το απόγευμα, μετά την άδεια που έδωσε ο προπονητής της ομάδας Στάικος Βεργέτης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για να περάσουν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με συγγενείς και φίλους.

Παράλληλα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα για τον εκτός έδρας αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (4/1, 15.00), ενώ στο αποψινό προπονητικό πρόγραμμα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στον αγωνιστικό χώρο και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο της ομάδας.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν επτά ποδοσφαιριστές του Αστέρα, που είχαν πάρει μία μέρα παραπάνω άδεια (Ερνάντεζ, Μπαντής, Γκόιαν, Ουσέρο, Γκρατσίνι, Ντε Μπλάσις και Μπαράλες), ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Ναβάρο, Λούι και Μουνάφο. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το απόγευμα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με τις καινούργιες μπάλες που θα χρησιμοποιούνται στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, τις Brazuca, που θα είναι και οι επίσημες μπάλες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 της FIFA. H ειδική έκδοση της brazuca θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους την 18η αγωνιστική στις 4 Ιανουαρίου 2014. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...