Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ – Έγραψαν ιστορία οι Αρκάδες Περιστερίου! (εικόνες)

Μπάσκετ – Έγραψαν ιστορία οι Αρκάδες Περιστερίου! (εικόνες)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 2 τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό   των δίδυμων περιστεριού. Ενάμιση μηνά 12 ομάδες έπαιξαν φανταστικό μπάσκετ, ξεχώρισαν πολλά παιδιά με ταλέντο.

Η διοργάνωση ήταν τελεία η δεύτερη φορά, για τους Αρκάδες που όλο θέλουν και περισσότερα. Δείξαμε ότι το κατέχουμε το άθλημα, ότι αναγνωρίζουν την άξια μας, όλο και πιο πολλοί. Είπε στην ομιλία του ο πρόεδρος τον Αρκάδων. Μεντρέκας είμαστε   έτοιμη να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις,θέλω να ευχαριστήσω όλες της ομάδες, που πήραν μέρος, χωρίς εσάς δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. θέλω θερμά να ευχαριστήσω τους Μέγα χορηγούς μας, χωρίς αυτούς, δεν θα είχαμε της μεγάλες, δυνατότητες να σας παρέχουμε όλα αυτά που κάναν τη διάφορα.

ΟΙ εργαζόμενοι αθλητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν πάρα πολλά παιχνίδια, με καλές ομάδες από το   επίπεδο μας και πάνω. Έγινε ο μικρός τελικός μεταξύ τον ομάδων.

Ακολούθησε ο μεγάλος τελικός μεταξύ Αρκάδων και χυμαδίο με νικήτρια του τελικού την ομάδα ΧΥΜΑΔΙΟ. Ο Μεντρέκας δήλωσε, << Αντιμετωπίσαμε έμπειρους αθλητές που αγωνίζονται σε διαφορετικές ταχύτητες από αυτές που παίζουμε εμείς. Έμαθα σήμερα την άλλη όψη της ζωής, με νίκησε το παιδί μου, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από το γλυκό κορίτσι του αντίπαλου πάγκου. Την ευαγγέλια Θεοδωρακόπουλου, του Βασιλάκη από το βυζίκι Γορτυνίας. Μια πατριώτισσα μου που μας έδωσε μαθήματα, η κόουτς     της ομάδος χυμαδίο   που της ευχόμαστε να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά. Την απονομή την έκανε ένας γνήσιος Αρκάς ο Ανδρέας ο Σχίζας ο πρώην πρόεδρος του Α.Ο.Δ.Η.Π. και δημοτικός σύμβουλος περιστεριού με τον Ανδρέα Παχατουρίδη. Παρόντες ο κόουτς της ΑΕΚ Περιστερίου Καφαντάρης Γιάννης,                             ο κόουτς Βαγγελιώ Θεοδωρακοπούλου,           όπου έκανα απονομές στης ομάδες. παρών και Αντώνης Θεωνάς από το πιτσούνι -συτι χορηγός επικοινωνίας. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που μας στήριξαν. Σας ευχαριστούμε όλους αυτούς που στήριξαν το τουρνουά με κάθε τρόπο τον κύριο Αυγουστίδη Γ. Τον δήμαρχο Γορτυνίας Γιαννόπουλο Γ. Την Κυρία Διαμαντόπουλου Μαρίνα που είναι, και θα είναι η ψυχή της ομάδος μας.  

(Ανακοίνωση)

Untitled-2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...