Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ταε Κβον Ντο – Δύο χρυσά για την Κωστοπούλου του ΑΟΠΟΤ Τρίπολης!

Ταε Κβον Ντο – Δύο χρυσά για την Κωστοπούλου του ΑΟΠΟΤ Τρίπολης!
Δύο χρυσά μετάλλια πανηγυρίζει ο ΑΟΠΟΤ Τρίπολης, με την Ιωάννη Κωστοπούλου, στην 1η αγωνιστική της μέρα στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο ITF.
Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 1η θέση στο ατομικό της αγώνισμα ΤΟΥΛ 4 DAN (SILVER FEMALE) και στη συνέχεια την 1η θέση στο ομαδικό αγώνισμα των ΤΟΥΛ (SILVER FEMALE) μαζί με τις συναθλήτριες της, Ελένη Μαυρομάτη, Σοφία Κοσμίδου και Καρσερα Μαρία.
Η Ιωάννα Κωστοπούλου μίλησε για την επιτυχία της και ευχαρίστησε τον προπονητή της στον Αρενα Fm.
«Νιώθω πολύ όμορφα, έχω ξαναπάρει πρώτη θέση στο περσινό Πανευρωπαϊκό που έγινε στην Ιταλία αλλά ήταν διαφορετική κατηγορία, τώρα τα κατάφερα και σε αυτήν και βλέπουμε μπροστά με αισιοδοξία. Είναι η έκτη χρονιά φέτος που συμμετέχω στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχω πάει καλά μέχρι τώρα και συνεχίζω όσο είμαι καλά και όσο αντέχω.
Είμαι μεγάλης μας χαρά να εμφανιζόμαστε στην πατρίδα μας αλλά είναι και μεγαλύτερο άγχος. Υπάρχει κόσμος που μας ξέρει, που μας στηρίζει και πρέπει να φανούμε αντάξιοι τους.
Το μετάλλιο το αφιερώνω στον προπονητή μου ,τον Χρυσοβαλάντη Κολλιόπουλου , χωρίς αυτόν δεν θα είχα κάνει τίποτα, δεν θα είχα φτάσει εδώ που βρίσκομαι. Τον ευχαριστώ πολύ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...