Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άμεση αντίδραση από το Επιμελητήριο | Προσφέρει 7.000 γάντια μιας χρήσης για τους αστυνομικούς της Αρκαδίας!

Άμεση αντίδραση από το Επιμελητήριο | Προσφέρει 7.000 γάντια μιας χρήσης για τους αστυνομικούς της Αρκαδίας!

Μετά την ανακοίνωση των αστυνομικών υπαλλήλων που κατήγγειλαν ότι δεν έχουν κανένα μέσο προστασίας από τη φυσική και πολιτικής ηγεσία τους, άμεση ήταν η ανταπόκριση του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας λόγω μη επάρκειας υγειονομικού εξοπλισμού, προσφέρει 7.000 γάντια μιας χρήσης, που είναι ο μόνος υγειονομικός εξοπλισμός που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμος άμεσα, προκειμένου να συμβάλει κατά το ελάχιστο στην στήριξη των αστυνομικών υπαλλήλων σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και στις αυξημένες υποχρεώσεις τους λόγω των συνθηκών που επιβάλλονται από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Επίσης,  ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προέβησαν στις ακόλουθες παρεμβάσεις προς: το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων για τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος επιχορήγησης  εργοδοτών για τη διατήρηση θέσεων εργασίας με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης και προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας τον Ταξίαρχο κ. Χρήστο Καμπύλη για την επαγρύπνηση της αστυνομίας στη φύλαξη των εμπορικών καταστημάτων για όσο χρονικό διάστημα θα παραμένουν κλειστά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...