Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Και να γίνουν κάποια πανηγύρια … Θα μπορέσουν να βγάζουν τα έξοδά τους;

Και να γίνουν κάποια πανηγύρια … Θα μπορέσουν να βγάζουν τα έξοδά τους;

Από τις 15 Ιουλίου και μετά, θα επιτρέπονται κάποιες μουσικές εκδηλώσεις, σε ανοιχτούς χώρους, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει απολύτως σαφές αν μπορέσουν να γίνουν εκδηλώσεις όπως είναι τα πανηγύρια με ζωντανή δημοτική μουσική και κάτω από ποιους όρους.

Άσχετα, αν σε κάποιον αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης ή όχι, το δεδομένο είναι ότι από τα πανηγύρια ζουν μια σειρά από επαγγέλματα.

Πέρα από τους τραγουδιστές, υπάρχουν οι μουσικοί, οι ηχολήπτες, οι εργαζόμενοι στον φωτισμό, σερβιτόροι, ψήστες, πλανόδιοι πωλητές και πολλοί άλλοι.

Στην περίπτωση λοιπόν που γίνουν κάποια πανηγύρια, από τις 15 Ιουλίου, το ερώτημα είναι αν θα μπορούν να βγάζουν τα έξοδα τους. Κι αυτό διότι είναι δεδομένο ότι αν σε ένα πανηγύρι χωρούσαν 1000 άτομα, τότε φέτος το καλοκαίρι θα πρέπει να γίνει με το σχεδόν 1/3 του κόσμου. Αυτό σημαίνει μια ραγδαία πτώση των εσόδων της εκδήλωσης, εκ των πραγμάτων.

«Πανηγύρια πιστεύω ότι θα γίνουν, έστω και καθυστερημένα. Με τον τρόπο που λένε ότι θα γίνουν είναι δύσκολο. Πως θα βγουν τα έξοδα και πως θα πληρωθεί όλος αυτός ο κόσμος;» είπε ο Γιάννης Κατσίγιαννης, στον Σκάι, εκφράζοντας μια εύλογή αγωνία που υπάρχει σε πολύ κόσμο που ζει από αυτές τις εκδηλώσεις και στην Αρκαδία.

Επιμέλεια |  www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...