Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πολιτισμός | Το πλάνο του Δήμου Τρίπολης για εκδηλώσεις με ... κανόνες της πανδημίας – Στήριξη σε τοπικούς συλλόγους και καλλιτέχνες!

Πολιτισμός | Το πλάνο του Δήμου Τρίπολης για εκδηλώσεις με ... κανόνες της πανδημίας – Στήριξη σε τοπικούς συλλόγους και καλλιτέχνες!

Το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι και γενικότερα όλο το 2020, θα κυλήσεις με όρους ... Covid 19. Αυτό επιτάσσει η πανδημία που έχει βάλει αυστηρότατους κανόνες.

Στο πλαίσιο αυτό, η δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη και ειδικότερα η Αντιδήμαρχια Πολιτισμού, έχουν ξεκινήσει ένα πλάνο βάσει του οποίου θα μπορούσαν να προγραμματιστούν πολιτιστικές εκδηλώσεις το επόμενο διάστημα.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Ελένη Καρούντζου, έχει καταστήσει σαφές ότι το βασικό συστατικό αυτού του πλάνου θα είναι η τοπική πολιτιστική δημιουργία.

Ο Δήμος Τρίπολης θα βασιστεί σε ντόπιους καλλιτέχνες και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ήδη, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού έχει απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς ομίλους, χορωδίες,  τοπικές μπάντες,  καλλιτέχνες, θεατρικές ομάδες, προσκόπους και σε οποιεσδήποτε άλλες ομάδες του Δήμου, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Τις προτάσεις μπορούν να τις στείλουν στο email : dιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Οι εκδηλώσεις που θα προγραμματιστούν θα πρέπει να υπακούουν σε κάποιους βασικούς περιορισμούς, λόγω Covid 19.

Τα σχήματα να είναι ολιγομελή και οι παραγωγές να μην είναι μεγάλες.

Οι εκδηλώσεις θα μαγνητοσκοπούνται και θα προβάλλονται είτε σε ανοιχτούς χώρους, υπό προϋποθέσεις, είτε διαδικτυακά.

 

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...